vrijdag 17 april 2015

Tuimeltoorts

Vergelijk nu ruim fakkels. Grootste aanbo laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Tuimeltoorts bij Tuincentrum. Esschert Emaille mok 19x10x7cm.


Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. De chic tuimeltoorts olielampen zijn echte sfeermakers en leverbaar in zowel België als Nederland. De schitterende tuimeltoorts olielampen plaats je buiten eigenlijk waar je maar wilt.

Inclusief deksel waarmee u de vlam kunt doven. Brede fiberglazen lont in de toorts zorgt voor voldoende aanvoer van olie. Van tuingereedschap, snoeigereedschap, handschoenen, zaaien en kweekproducten en veel meer! Brede textiele lont in de toorts zorgt voor voldoende aanvoer van olie.


Deze esschert tuimeltoorts is gemaakt van zwart gecoat staal en brand op traditionele lampen- of fakkel olie. Hoe zuiverder de olie hoe mooier de lamp zal branden. Bent u op zoek naar een decoratieve tuimeltoorts ? Met enkele stijlvolle olielampen verspreid over de tuin is het plaatje compleet en geniet u van vele sfeervolle zomeravonden ! Volume: Liter, Brandduur: ca. Deze verkoperd metalen tuimeltoorts is aan de onderzijde verzwaard met grind zodat de fakkel als hij uit balans wordt gebracht zichzelf weer opricht. De dikke lont verzorgt dat zelfs met sterke wind niet uitwaait.


De volle olielamp brandt ongeveer uur. Deze kleinere zwarte metalen tuimeltoorts geeft brandend een gezellige sfeer op uw terras of tuin. Een nog mooier effect als u er meerdere in uw tuin zet.


Met de bijgeleverde deksel kunt u de toorts doven. Door het brede fiberglazen lont in de toorts zorgt ervoor dat er voldoende aanvoer van olie is voor ongeveer branduren.

Deze metalen tuimeltoorts is aan de onderzijde verzwaard met grin zodat de fakkel zichzelf weer opricht als hij uit balans wordt gebracht. De tuimeltoorts is voorzien van een zeer dikke lont die zelfs bij zware wind niet uitwaait. De fakkel brandt ongeveer uur voordat er opnieuw bijgevuld moet worden.


Deze grote zwarte metalen tuimeltoorts geeft brandend een gezellige sfeer op uw terras of tuin. Vink aan wat u nog graag aan uw bestelling wilt toevoegen voordat u op in winkelwagen klikt. Zwarte tuimeltoorts een aanwinst voor in je tuin. Schrijf de eerste review van dit product. Direct eenvoudig meebestellen.


Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar, gratis thuisbezorgd en met de laagste prijsgarantie! Beste tuinmeubelwinkel De grootste in tuinmeubelen. Gietijzeren vuurschalen al vanaf € 395.


Wij zijn benieuwd naar uw mening! Tuindecoratie van tuimeltoorts tot voederschaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts