maandag 13 april 2015

Regenton wijnvat

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime keuze tuinartikelen online. Authentieke wijnvaten, gemaakt van kastanje- en eikenhout en te koop op wijnvat.


Door eigen import kunnen wij een constante voorraad aanbieden. De houten handgemaakte wijnvat regentonnen zijn een eyecatcher in iedere tuin.

Gemaakt van de beste kwaliteit eikenhout. De webshop Barrel Atelier biedt een ruime collectie wijnvat regentonnen. Op deze manier zit er altijd een regenton bij die past bij jouw smaak en stijl. Zo hebben we een eikenhouten regenton met luxe afwerking. De rustieke en ambachtelijke uitstraling van een regenton komt terug in onze meubelen van wijnvaten.


Naast meer sfeer in uw tuin kunt u nu ook deze sfeer naar binnen halen. Bekijk het assortiment van meubelen van wijnvaten of kom langs bij ons op de werkplaats.

Wijnvat of regenton kopen? Bij ons kun je enkel en alleen gebruikte houten wijnvaten kopen. Gebruikte wijnvaten kopen in plaats van nieuwe is stukken beter voor mens en milieu.


Grote houten regentonnen : praktisch, waterbesparend en decoratief. Met de grote houten regentonnen van Rondomton komt uw tuin nóg beter tot zijn recht. Deze originele whisky- en wijnvaten hebben een inhoud van meer dan 2liter en zijn uitermate geschikt als regenton.


Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Vaten worden in onze eigen werkplaats voor u vermaakt. De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd U wilt een houten wijnvat ? Neem dan deze 2liter wijnvat regenton van kunststof! De looks van een houten wijnvat en de voordelen van kunststof, onze klanten zijn zeer enthousiast over dit model.


Het is een grote 2liter regenton die sprekend lijkt op een een Frans wijnvat. Bestel uw regenton eenvoudig in onze webshop. Ook voor uw horeca decoratie, kerst en relatie geschenken en sauna(kuipen).


Regentonnen koop je online bij Regenton. Bij Tas Boomkwekerij kunt u naar wens uw halve wijnvat laten opmaken met planten en bij u thuis laten plaatsen.

Als uitgangspunt nemen we een half wijnvat. Kom kijken in onze demotuin In onze vestiging te Waddinxveen hebben we tientallen voorbeelden staan van verschillende maten wijnvaten met een variateit aan planten. Voor vol automatische beregening. In en rondom het huis heeft u niet altijd water van drinkwaterkwaliteit nodig.


Daarvoor kunt u perfect gebruik maken va n het gratis hemelwater en vang het op in een regenton of wijnvat. Wineman aansluiten op een regenpijp? Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten? Om de 2liter wijnvat regenton er authentiek uit te laten zien heeft deze nog geen aansluitingen. Tonnellerie den Oude is specialist in het op maat maken van regentonnen uit oude wijnvaten.


Houten regenton gemaakt van oud wijnvat Jaren geleden waren we zelf op zoek naar een mooie houten regenton voor onze tuin. Deze konden we niet vinden op internet. Toen hebben we zelf van een oud wijnvat een waterton gemaakt.


Een orginele eikenhouten regenton met een inhoud van 2Liter gebruikt als wijnvat Deze unieke regenton wordt geleverd exclusief een houten kraan en met dichte houten deksel. Een regenton met een duurzame uitstraling van eikenhout is een aanwinst voor elke tuin. Direct meer sfeer in de tuin met dit stukje tuindecoratie. Deze regenton is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd inclusief kraan en handvat. De regenton met waterpomp is een aanwinst voor elke tuin!


Er zijn verschillende modellen. Zo kun je een regenton kopen die eruit ziet als een wijnvat , dus als een houten regenton. Ze zijn echter van stevig kunststof, maar het ziet er bijna uit als een regenton van hout. Van een afstandje zou je in elk geval denken dat het een wijnvat is.


Daarnaast zijn er ook praktische kunststof regentonnen. Een regenton standaard zorgt er vervolgens voor dat de regenton stabiel en hoger staat. Zo kunt u een emmer of gieter onder de tapkraan plaatsen.


Als de regenton vol is laat de automaat het overige regenwater in de hemelwaterafvoerbuis stromen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts