woensdag 1 april 2015

Pootaardappelen kopen

Pootaardappelen kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. De pootaardappelen zijn in groepen ingedeeld op naar afrijptijd. Vroegafrijpen middelvroegafrijpend en laatafrijpend. In de regel zijn de late aardappelen het beste om te bewaren voor de winteropslag.


Al meer dan 1jaar verkopen wij Zaden en Tuinartikelen van topkwaliteit. Sinds kort is het nu ook mogelijk om bij ons online uw pootaardappelen , ook wel plantaardappelen genoem te kopen. Wij zijn specialisten op het gebied van pootaardappelen , waardoor u bij ons ook altijd terecht kunt voor advies.


Onze pootaardappelen zijn goedkoop en van de beste kwaliteit. De gemiddelde maat is tot millimeter, er gaan ongeveer stuks in een kilogram. Dat is genoeg voor vierkante meter. Pootaardappelen zijn er in verschillende soorten en maten.


Pootaardappelen kopen

Poot de aardappels tot centimeter diep. Half april is de beste tijd om te poten. Zorg dat de grond genoeg vochtig en bemest is met speciale aardappelmeststof.


Als U pootaardappelen wilt kopen bent U bij ons aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment pootaardappelen welke geleverd wordt aan paticulieren, tuindersverenigingen, boeren en detailhandel (ook kleinverpakking). Dit ras is de verbeterde versie van Raja (niet meer beschikbaar). Met een grotere opbrengst en bewaarbaarhei maar met dezelfde heerlijke smaak is Alouette meer dan een geschikte vervanger. Aardappelen telen doe je niet door ze te zaaien zoals bij de meeste planten, maar je koopt pootaardappelen aan.


Je hebt ze niet alleen in meer dan honderd variëteiten, maar ze zijn er ook in vele maten en gewichten. Altijd al je eigen aardappelen willen kweken? Bij Welkoop verkopen wij vele soorten pootaardappelen met veel verschillende smaken en structuren. Niets zo lekker als aardappels uit eigen tuin. Voor het telen van aardappelen heb je speciale pootaardappelen nodig.


Deze aardappel poot je vervolgens in de grond en na zo’n tot 1dagen kun je, afhankelijk van de aardappelsoort, aardappels oogsten. Biologische pootaardappelen : Telen zonder chemische middelen. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen.


Als je ervoor kiest om zelf pootgoed te telen, dan kan je er evengoed voor kiezen om dit te doen zonder gebruik te maken van sproeistoffen. Koop en verkoop pootaardappelen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Fantastische (friet)aardappel die goed bewaarbaar is!


Onder zeil zijn ze dan beschermd tegen een eventuele nachtvorst. In de volle grond wordt vaak pas half april gepoot. Dit is enigszins afhankelijk van het weer.


Pootaardappelen kopen

WE ZIJN DRUK BEZIG MET ONS NIEUWE AANBO DECEMBER IS HELAAS NIET GELUKT, WE DOEN ONS BEST, HOU DE SITE IN DE GATEN! Bouma biologisch poot- en plantgoed is ons. Hier plukt u de vruchten van! Plantgoed van aardappelen kan je hier terugvinden en kopen.


Zowel de klassieke aardappelrassen als nieuwe soorten zijn beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts