vrijdag 23 september 2016

Betonnen bak

Tuinbanken - nú vanaf € 699. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Het maken van een betonnen casco, vanaf een werktekening.

De bak zal tijdens de bouw door ons in eigen beheer gestort worden in onze werf in Leeuwarden. Wij kunnen uw betonnen casco uiteraard in verschillende afmetingen en diktes leveren. Maak uw keuze uit een van de diensten of producten die geleverd worden door De Blauwe Wimpel. Ik wil graag (heb het idee) een grote betonnen bak in mijn schuur maken.


Gegevens van de bak : LxBxH – 4x07x7m = ong 4m³. Dit zijn de binnenafmetingen. Dit kan bij verschillende toepassingen zoals: zwemba lekbak, afvalwaterput, vijver enz.

Betonnen bak beschermen tegen schade en vuil. Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Een betonnen bak bekleden betekent hogere kwaliteit en een langere levensduur. Bij Sterk Beton kunt u terecht voor kelderbouw, betonelementen en betonproducten. Wand-, vloer- en dekdikte zijn per situatie te bepalen.


Eenmaal gevuld zijn de betonnen bloembakken minder handzaam en moeilijker te verplaatsen. Hiermee kunt u eenvoudig de bakken verrijden waardoor u het terras makkelijk kunt schoonmaken of de bakken simpel kunt verplaatsen. Impregneer uw wasbak, vijver, plantenbak, waardoor deze beschermd is tegen vocht, schade, alg. En zo goed als niet te verplaatsen is.


Als de bak buiten moet staan zorg dan voor gaten waarlangs het water weg kan. Of, voor een drinkbak, viskuip ed. Anders vriest de bak zeker stuk.


Er zijn op die manier zelfs betonnen boten gebouwd. Mooie Hoogeveense aak uit. Als u zich zorgen zou maken over uw betonnen bak , of als u weet dat er iets mis mee is, dan weten wij uit ervaring dat u niet prettig meer woont.


Nu zijn betonnen casco’s er in alle soorten en maten en in zeer uiteenlopende kwaliteiten.

Maar: wat er ook met uw betonnen bak aan de hand is, in de meeste gevallen kunnen we het zeer goed repareren. Het is even een klus met wat zwaar tilwerk, maar daarna heb je zeker nog jaren plezier van dit ontwerp. En mocht je uitgekeken raken op de planten, dan kun je de bak altijd nog omtoveren tot een mooie vijver. Wil je je een betonnen wasbak voor uw badkamer, keuken of toilet kopen?


Beton in Huis heeft de beste betonnen wastafels. Geen betonlook maar het echte werk! Polymeerbeton is een beton waar geen water en cement in zit. De betonnen plantenbakken van Plantinbak zijn gemaakt van Polymeerbeton.


In plaats hiervan wordt hars gebruikt. Dit levert als voordeel op dat de polymeerbeton plantenbakken sterker zijn dan ieder ander steensoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts