maandag 19 september 2016

Ricky the roach

Sha Twin, Hypo Teez shads. Voor 16:bestel morgen in huis. Fauna is de grootste hengelsportzaak van NL met meer dan 15. Het riggen van Ricky the Roach. Ricky kan op meerdere manieren worden gerigd.


Zowel met de traditionele loodkop als met de al dan niet verzwaarde shallow screw (screwin). Ricky The Roach SL is met zijn 7cm uitvoering een absolute killer voor baars en black bass! Door de geoptimaliseerde flexibiliteit en Easy Action schoepstaart heeft de shad een geweldige actie. Ricky the Roach is verkrijgbaar in zes fantastische kleuren voor zowel helder als meer troebel water. Echter, er zijn een aantal kleuren exclusief voor Ricky die het erg goed doen tijdens mijn visserij.


Deze swimbait ziet er niet alleen uit als een echte voorn maar ook de zwemactie is zeer realistisch. De soepele schoepstaart, levensechte vinnen en de stevige body geven deze shad een schitterende rollende actie. De plug is voorzien van een kleine duiklip en is ideaal voor het werpend vissen op rovers zoals snoek, baars en snoekbaars. Je kunt dit kunstaasje zowel werpend als trollend vissen.


Ricky the roach

The Roach is levensecht en is ontworpen om de grootste rovers te vangen. De gedetailleerde borstvinnen en buikvinnen klapperen in het water en zal leiden tot meer vangsten. Met dit kunstaas kun je op verschillende dieptes vissen. De westin ricky the roach is een schitterende levensechte swimbait die iedere rover zal weten te verleiden.


Ricky heeft zeer fraaie zwemeigenschappen met een mooie rol en goede staart actie waar menige rover niet vanaf kan blijven. Nog een ‘slachtoffer’ van Ricky , een prachtige Hollands Diep meter snoek van 1cm. Deze swimbaits wegen slechts gram en zijn voorzien van een zachte body en een harde kop, waardoor deze swimbait een unieke actie krijgt en natuurlijk aanvoelt.


Ricky the roach

Zijn harde 3-delige lichaam creÃert een geweldige zwemactie en een klappend geluid dat de belangstelling van grote snoeken en baarzen trekt. Ricky heeft prachtige kleuren en ook semisoft vinnen om zijn visuele aantrekkingskracht af te maken. Ricky heeft ook halfzachte vinnen om zijn visuele aantrekkingskracht verder te vergroten. Een ongelooflijk gemakkelijk kunstaas om te vissen - je hoeft Ricky alleen maar uit te werpen en hem vervolgens op de gewenste diepte te vissen in een stabiele ophaalactie.


Deze shad is een schitterende imitatie van een blankvoorn en is uitermate geschikt voor het vissen op snoek en snoekbaars. Während das kürzere Schwanzteil den kompakten Körper ruhig durchs Wasser gleiten lässt, bewegt sich der große Schaufelschwanz hektisch und ungleichmäßig. Je kunt hem binnen vissen als een argeloze prooivis of als een angstige, vluchtende prooivis. Hoe dan ook, Ricky is de meest gewilde voorn in het water. Roofvissen worden aangetrokken door zijn levensechte zwemactie en vervolgens getriggerd door zijn trillende vinnen.


Arme Ricky triggert altijd en overal wel een aanbeet. Door dit kunstaas langzaam te vissen krijg je een mooie en langzaam bijna glijdende actie, en vis je Ricky snel dan geeft dit kunstaas een hele hefitige en snelle actie. Welke snelheid u ook kiest, dit aas barst in actie uit zodra het het water raakt. Ricky the roach is een kunstaasje dat op diverse manieren gevist kan worden.


De natuurlijke actie zal vele roofvissen aanzetten tot een aanbeet. Westin heeft deze softbait voorzien van een korte staart met een flinke schoep. Zodra Ricky het water raakt schiet hij in de actie. De beweging is te omschrijven als een strakke rolling-body actie.


Ricky the roach

You Tube video Hieronder kan je nog een video zien welke ik met behulp van de waterwolf camera’s heb gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts