maandag 26 september 2016

Hondenhok wijnvat

Hondenhok wijnvat

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bestel Hondenhok bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 1055. Eikenhouten Wijnvat op hardhouten voet.


Rondomton maakt hondenhokken en hondenmanden van duurzame eikenhouten wijnvaten. Voor elke hond is er wel een passend hok of mand. Bekijk alles met hondenhok wijnvat ! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats.


Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke. Regenton als hondenhok , gemaakt vanuit de werkplaats van een wijnvat voor iedere klein en middelgrote hond. Hondenhokken van Barrel Atelier zijn gemaakt van echte wijnvaten.


Hondenhok wijnvat

Een ware blikvanger in uw tuin. Gun uw hond alle luxe en comfort met een wijnvat hondenhok van Barrel Atelier. Onze hondenhokken zijn scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Ik verkoop dit omdat ondat mijn hond te groot is geworden voor dit hondenhok.


Deze stoere dog-villa is gemaakt van een mooi eikenhouten wijnvat. Om te voorkomen dat je hondenhok binnen jaar is weggerot is het slim om je hondenhok aan de buitenkant te schilderen. Je hondenhok gaat daardoor een hondenleven lang mee. Vindt hier uw gebruikte en nieuwe wijnvaten gemaakt van eiken- en kastanjehout, door Wijnvat. Door eigen import kunnen wij een constant e voorraad aa nbieden.


In een hondenhok vindt uw hond beschutting tegen regen of kou, of kan een hond zich even terugtrekken. Voor honden die altijd los buiten leven, kan het hondenhok tevens als nachthok dienen. Het blauwe hondenhok kun je binnen een dag klaar hebben. De bouwtekening kunt u downloaden als pdf bestan hieronder ziet u een kleinere afbeelding van de tekening.


Het voorbeeld is op zich al voldoende om het hok te kunnen bouwen, maar we adviseren om eerst de bouwinstructies voor het hondenhok te lezen. Duurzaam hergebruik van wijnvaten door tuinenton. Alles van eiken wijnvaten. Welke maat hondenhok u precies nodig heeft hangt af van het type hond dat u heeft en de beschikbare ruimte uiteraard. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice en onze vriendelijke medewerkers met verstand van zaken helpen u verder bij het maken van uw keuze.


Worden op maat voor u gemaakt en naar keus behandeld met lijnzaadolie om een luxe bruine kleur te. Een voorbeeld van een kunststof hondenhok is het hondenhok Keter. Dit is een heerlijk ruim en gebruiksvriendelijk hondenhok. De bodem van dit hok is iets verhoog zodat de kou uit de grond niet in het hondenhok kan trekken.


Daarnaast is dit kunststof hondenhok UV- en waterbestendig. Tevens heeft dit hok een uitstekende ventilatie en een mooi terras. Prachtige hondenmand voor uw huisdier: sterk, robuust en mooi om te zien. Inclusief bijpassend kussen.


Kijk snel verder op de site voor alle hondenmanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts