maandag 26 september 2016

Nep kraai tegen duiven

Groot Aanbod Supercat Dierenvallen en Verjagers. De ravenverschrikker voor duiven ! Deze levensgrote zwevende zwarte raaf is een echte vogelverschrikker! Door het zwevend effect wekt de raaf de indruk dat het meteen aanvalt en schrikt daarmee andere vogels en ongedierte steeds weg. Gekocht met het doel om duiven te weren van mijn balkon.


De kunststof kraai slaagt er niet in duiven te verjagen.

Deze kunststof kraai is een oplossing tegen ongewenst bezoek van duiven en andere grote vogels in uw (moes) tuin of. Het advies om een nep -uil aan te schaffen sprak ons toch het meest aan, want blijkbaar had degene die dit opperde hier baat bij. Jammer dat andere vogels daardoor ook wegblijven, maar als daarmee ook het luide gekoer en gekras van de duiven en de kraaien in de dakgoten op oorhoogte bij het krieken van de dag ophoudt, dan zij het zo. Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Vogelverschrikker kraai : Houdt duiven weg in uw moes-tuin of balkon met behulp van deze plastic kraai met bevestigingssysteem voor balustrade.


Als duiven een kraai zien zoeken ze een andere stek op. Voor de redenen die bij vraag zijn vermel biedt de Stop Bird PRO een resultaat van 1 bij het verjagen van duiven. Er zal slechts een gedeeltelijk effect zijn op mussen (vermindering van hinder, zonder verjaging).


We kunnen dus geen doeltreffendheidspercentage van 1 garanderen voor mussen.

De duivenpoep besmeurt balkons, gebouwen en tuinmeubilair. Bovendien gebeurt het vaak dat duiven de oorzaak zijn van verstopte afvoergoten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een innovatief vogelwering systeem dat snel en eenvoudig te gebruiken is en heel effectief functioneert. Bird Free houdt alle ongewenste vogels van gebouwen zonder ze letsel toe te brengen. Gebouwen behouden hun esthetische waarde en schoonheid.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor nep kraai. Resultaten van zoekmachines! Het jaagt de duiven wel weg rond de uil, bij een grote tuin zou je er enkele moeten plaatsen.


Hang deze nepkraai op zijn kop en u heeft voorlopig weinig last van de zwarte vogels. Plaats de kraai rechtop in uw tuin en alle andere vogels blijven weg. Uiteraard kan je niet alle tips toepassen tegen duivenoverlast. Maar probeer er een paar en kijk of het op jouw balkon helpt.


Lukt het niet om de duiven te verjagen van het balkon? Probeer dan een andere tip tegen duivenoverlast. Er is verschillende apparatuur op de markt hoe je vogels kan verjagen met geluid. Duiven verjagen met geluid.


Kraaien zijn groter dan kauwen en in tegenstelling tot de laatste helemaal zwart, vaak met een wat groenige glans over de veren. Van de ongeveer even grote roeken zijn ze te onderscheiden doordat de laatsten een kaal stuk huid aan de basis van de snavel hebben, waardoor de snavel langer lijkt.

De kraai is makkelijk in elkaar te zetten en kan zowel worden neergezet om vogels te verjagen als worden opgehangen om effectiever te zijn tegen andere kraaiachtigen. Voor maximale effect raden wij aan de vogelverschrikker na weken voor een aantal dagen weg te halen of te verplaatsen. Overlast van vogels is niet alleen zeer storen maar kan u ook veel tijd en geld kosten.


Op mijn balcon heb ik veel overlast van duiven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts