woensdag 28 september 2016

Brabantia b110 rvs

Veilig betalen met Creditcar Ideal, PayPayl of Klarna. Kies uit 7producten vanaf € 50. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Brabantia B1op Vergelijk.


Inwerpopening van deze brievenbus zit aan de bovenzijde en is voorzien van een regendichte klep.

Het is een erg fijne brievenbus, past veel in! We hebben hem zelf aan de muur hangen en dat werkt goed. Hij is makkelijk op te hangen.


Het enige wat jammer is, is dat er niet standaard een brievenbuspaal bij zit, zodat je hem in de tuin kan neerzetten. Universeel, groot formaat. Cilinderslot met gecodeerde sleutels. Alle DECAYEUX Brievenbussen en huisnummers uit voorraad leverbaar.


Maar iets waar je misschien jaren van je leven aan besteedt, kun je maar beter leuk maken, vind je niet?

Ook geschikt voor grotere poststukken zoals een postordercatalogus. In een dergelijke situatie kies je dus het beste voor een staande brievenbus of postkast. Geef je huis wat fonQ met een Decayeux D1Brievenbus Vóór 23:besteld?


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Buitenverlichting tegen lage prijzen. Zo is je post beschermd tegen diefstal.


Qua stijl kun je ook alle kanten op. Kies een antraciete RVS brievenbus naast je donkere deur, of creëer juist een contrast door bijvoorbeeld een groene, of een brievenbus in een opvallende kleur te kopen. Deze degelijke brievenbus is ontworpen om de post veilig te ontvangen. Bezorging bij u thuis, op het werk of bij de buren. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Ideaal dus wanneer u regelmatig van een webwinkel een nieuwe magazine ontvangt met daarin de nieuwste collectie. De B1brievenbus is uitgevoerd met een cilinderslot. Door de ruime capaciteit en brede inwerpopening is de bus ook geschikt voor grotere poststukken zoals catalogi.

Met het eigentijds design van het noppenpatroon in matt steel, zorgt deze brievenbus ervoor dat het een eyecatcher is. Ook kun je kiezen voor de Wallfix: een makkelijk opvouwbaar droogrek die je aan de muur kunt monteren. De stalen brievenbus is weerbestendig en spatwaterdicht en is ideaal voor zowel grote als kleine poststukken.


De perfecte brievenbus voor ieder huishouden! Bestel hier tuinartikelen online. Dit was op het oog een eenvoudige wandbrievenbus waarbij de post er aan de bovenzijde kon worden ingeworpen. Iedereen had voreger wel een brievenbus tegen de muur van brabantia of een prullenbak thuis tegen de muur of zelfs wel een wijntrekker in de keuken lade. De inworp zit bovenaan en wordt goed afgesloten door de klep.


Je kan de brievenbus openen langs het deurtje vooraan. Deze opent van links naar rechts en heeft een. Hierdoor trotseert deze bus weer en wind en blijft de post schoon en droog. Zo zijn de brievenbussen in diverse kleuren te verkrijgen.


STAALPLAAT, verzinkt en voorzien van roestwerende primerlaag en polyester coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts