donderdag 29 september 2016

Ergonomische snoeischaar

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie snoeischaren hier! Specialistisch advies nodig?


Ergonomische snoeischaar

Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Snoeischaren tegen de laagste prijzen. Bijvoorbeeld met deze snoeischaar. Met dit hulpmiddel weet je zeker dat je tuin klaar is voor een nieuw bloeiseizoen.


Geniet ook binnen van het najaar met een herfstboeket uit eigen tuin. ERGONOMISCHE SNOEISCHAAR FELCO 8. De FELCO is geschikt voor alle soorten snoeiwerk. De snoeikop van de snoeischaar staat schuin naar beneden ten opzichte van de handgrepen. Samen met de ergonomische handgrepen en het schokdempingssysteem, zorgt dit voor optimaal knipgemak en minder spierbelasting. De snoei neemt zelfs tot van de totale arbeid in.


Ergonomische snoeischaar

Daarnaast worden de bovenste ledematen zwaar belast, ongeveer van de werknemers in deze sectoren vertonen klachten aan armen en handen. Comfortabele en ergonomische snoeischaar. Gesmede basisbehuizing uit aluminium, rolgreep, antislip handgreepcoating, compacte, schuine snijkop, verwisselbaar lemmet, praktische sluiting met één han draadsnij-inkeping, sapgroef, voor kleine en middelgrote handen. De vorm is hetzelfde als de FELCO maar de handgrepen zijn wat langer en de snoeikop is groter, waardoor je hier takken tot mm mee kunt knippen.


Ideale verdeling van de kracht over alle vingers. Professionele kwaliteit bij KOX. Deze ergonomische snoeischaar is gemaakt voor intensief gebruik en bij voorkeur de wat grotere takken. Takken met een diameter van 30mm zijn geen probleem. De aluminium body zorgt voor een lichtgewicht en sterk model.


Om de handvatten zit polypropyleen en rubber en daarom heeft deze snoeischaar veel grip en een verbeterd comfort. Bypass- snoeischaar – ideaal voor bloemen en vers hout Zowel het mes als het contrames is geslepen en ze gaan tegelijkertijd het hout in. Ze maken een trekkende snoeibeweging en dat betekent vlot, nauwkeurig snoeien zonder dat er drukmarkeringen achterblijven in het hout. Ergonomische snoeischaar voor alle voorkomende snoeiwerkzaamheden, met rolhandgreep. De rolhandgreep spreidt de drukkracht over de vijf vingers en vermindert de krachtinspanning voor het knippen met.


Dit vernieuwende concept van Felco voorkomt peesontstekingen en ontstekingen van de handwortelbeentjes. Ook minder kans op roodhei blaren. Deze snoeischaar heeft een ergonomische kniphoek van graden.


Heb je veel planten, bomen en struiken in je tuin? De messen hebben een tefloncoating wat het snijden en. Knip je graag bloemen voor een mooi boeket? Als je een passende snoeischaar gebruikt dan is snoeien een leuk en gemakkelijk klusje.


Welkoop verkoopt eenvoudige snoeischaren voor de beginnende tuinier. Voor de doorgewinterde tuinier is een snoeischaar van hoge kwaliteit geen overbodige luxe. Een elektrische snoeischaar is vooral bedoeld voor professionele snoeiers.


Bestel online bij De Boer Drachten! Want een snoeischaar is een essentieel en veel gebruikt artikel in de tuin. Wat houdt die ergonomie nu in voor een snoeischaar ? De Hendrik Jan ergonomische snoeischaar is speciaal ontwikkeld voor een optimale grip in je handpalm. Het is een zeer comfortabele snoeischaar van lichtgewicht aluminium.


De tuin snoeien is een grote klus. Dus het is begrijpelijk dat je wilt dat de snoeischaar die je gebruikt je erbij helpt om het langer vol te houden. Het onderzoek is begeleid door de Klankbordgroep Fruit- en Boomteelt, waarvan de leden P. Huver bedankt worden voor hun inzet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts