woensdag 21 september 2016

Lounge ligstoel

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online!


Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment ligbedden. Tuinmeubellan hét adres voor lounge ligbedden! In het assortiment vind je lounge ligbedden waarbij je de rugleuning kunt verstellen en zodoende nog prettig rechtop een boek kunt lezen.


Daarnaast is de stoel eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen. Relax ligstoel om lekker te ontspannen Geef jezelf een break! Deze stijlvolle fauteuil is gemaakt van zwart kunstleer en nodigt uit om te ontspannen. Deze loungestoel is onderdeel van de Kontiki collectie. Deze ligstoel heeft een ruime en brede zitting waardoor je uitermate comfortabel kunt zitten.


Lounge tuinstoelen kunt u op diverse manieren combineren. Denkt u bijvoorbeeld aan een handige loungetafel of een heerlijke voetenbank om uw benen even rust te geven. Voor een ultiem loungegevoel raden wij een daybed aan.


Zo voel je je opperbest op je gemak wanneer je alleen thuis bent en gewoon eens lekker wilt ontspannen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Lounge ligstoel

Dat vonden we toch spijtig. Daarentegen is een ligbed gemaakt om er vooral horizontaal op te liggen en minder vaak rechtop te zitten. In de ligstoel zak je weg in een prettige, ontspannen zithouding, wat nog comfortabeler is dan in doorsnee tuinstoelen. Als u op zoek bent naar kunststof tuinmeubelen of een geheel kunststof ligstoel met los ligbedkussen, luxe kunststof ligbedden met textileen, een inklapbaar ligbed of aluminium ligbed? Zelfs design ligbedden, u kunt het allemaal bij ons vinden.


Ligstoel in vrolijke kleuren. Kies daarom voor een ligstoel in een vrolijke kleur. Een ligstoel mag gezien worden. Dan komt het vakantiegevoel vanzelf.


Ga bijvoorbeeld eens op een knalroze ligstoel liggen, of kies voor limegroen. Pas je drankjes erop aan en mix een cocktail in knalkleuren. Ideaal voor een relaxte zomeravond.


Combineer je ligstoel met een loungeset en creëer je eigen behaaglijke ontspanningshoek in de tuin, waar je onbekommerd van de zomer kunt genieten. Als je voor totaal comfort gaat, kan een tuinkussen voor jouw ligstoel een goed idee zijn. Bij JYSK vind je een ruim assortiment tuinkussens in verschillende kleuren. De absolute blikvanger ook voor. Productomschrijving: Luxe tweepersoons ligstoel met uitschuifbare poten Het frame is gemaakt van roestvrij aluminium profielen, gepoedercoat.


Lounge ligstoel

Hoogwaardig en weersbestendig polyrotan gevlochten in kleuren grijs. De rugleuning is meervoudig verstelbaar. Helemaal plat is ook mogelijk! Voetbankjes kunnen onder de stoel geschoven worden. Met een ligstoel geniet je op het terras, in de tuin of aan het zwembad.


Zo bepaal je je eigen lounge moment. Schommelstoelen en hangstoelen. LOUNGE LIGSTOEL ROTAN ZONNELIGSTOEL POLY RATTAN LIGBANK TUINLIGSTOEL resultaten. Objecten in zoekresultaten.


XL Ligbed Poly Rattan Bruin. Met een strak design , kan de pisa ligstoel makkelijk op verschillende type terrassen worden geplaatst. De ligstoelen kunnen in verschillende posities worden gezet.


De kussens behouden hun vorm en blijven op hun plaats zitten dankzij de riempjes. Neem de opklapbare ligstoel met dak overal mee heen om heerlijk in de zon te liggen, zonder dat de zon in je gezicht schijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts