vrijdag 23 september 2016

Ekoplaza groningen

Het grootste aanbod van biologische producten. Wij bieden goede producten voor een eerlijke prijs. Bestel je producten nu online! Keurmerken Biologische producten.


Meer informatie over keurmerken.

Voor 13u bestel morgen geleverd! Alle vacatures in Groningen. Ekoplaza staat voor biologisch. We geloven dat de bodem de basis van alles is. We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl.


Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 1 biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs.

Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Proef de pure smaak van voeding aan de Nwe Ebbingestraat! EkoPlaza Nieuwe Ebbingestraat. Biologische boodschappen online bestellen bij EKONOOM - dé online biologische supermarkt met een groot assortiment biologische producten bij je thuisbezorgd.


Maar we hebben wel bewezen dat statiegeld op blikjes en flesjes werkt. De provincie Groningen stimuleert biologische landbouw en helpt u graag! Studiegroep op veldbezoek. Zondag februari staan wij met onze Atlantica 1 plantaardige Verse Zeewier Tapenades op de Vegan Fair in Groningen. Naast dat je onze producten kan kopen leggen we je ook verschillende bereidingen uit die makkelijk te maken zijn.


Simpel, voedend en super lekker. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Leuk jullie te ontmoeten ! Wij leveren in heel Nederland.


Klik hier voor meer informatie over de bezorging.

Makkelijk biologisch bestellen en ophalen of laten bezorgen. Levensmiddelen zonder onnodige toevoegingen, geen e-nummers, eten zoals het bedoeld is. Foto: Wout Havinga) Volle zakken.


Hij heeft al contact opgenomen en wil de volle zakken graag aanbieden zodat ze gerecycled kunnen worden. In Groningen wordt zowel Nederlands alsook Nedersaksisch (Gronings) gesproken. Boerakker De Buurackers Geitenkaas, lamsvlees, varkensvlees, kalfsvlees en kip.


Zij doen werk- en sociale ervaring op en slaan zo. Wij willen jouw biologische leefstijl ondersteunen. Wij geloven dat de basis van alles de bodem is. Overzicht van alle biologische bedrijven in Nederland.


Onder andere: biologische boerderijwinkels, biologische winkels, biologische slagerijen, Biologische bakkerijen. Dit bedrijf is dagen per week geopend. Vergelijk de prijzen van o. Openingstijden - Maandag van 12. Dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts