woensdag 28 september 2016

Lay z spa onderdelen

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Lay-Z-Spa. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Keuze uit meer dan bubbelbaden!

Bubbelbaden nu al vanaf €4450. Spa en bubbelbad onderdelen. Producten en spa reparatie van Well-Tec spa service. Afmetingen 1x 1x 71cm.


De nieuwe aantrekkelijke kleurstelling valt erg in de smaak. Dit vervangbad is een origineel opblaasbaar bad zoals geleverd in de volledige spa set zonder toebehoren en zonder hydrojet pomp. Deksel en opblaasventiel is niet inbegrepen en kan u gebruiken van het oude bad of dient u apart te bestellen. De binnenzijde van deze spa heeft een mozaïek print, en is gemakkelijk op te zetten zodat u meteen kan genieten van een heerlijke hydro-massage.


Lay - Z - Spa is geïnstalleerd.

Comfortabel opblaasbaar bubbelbad Lay Z Spa MIami met (!) air-jets. Eenvoudige installatie met krachtige bijgeleverde motor. De temperatuur van de Lay Z Spa is instelbaar op het digitale controlepaneel tot maximaal graden. De Lay Z Spa Miami is mooi zwart van buiten en heeft een mozaïek print liner aan de binnenkant. AMP aansluiting € 26incl.


Groot assortiment Onderdeel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Moritz Airjet model is lekker groot, heeft een onderscheidende afwerking en geeft je met 1bubblejets een superuitgebreide bubbelmassage. From new valves, patches and caps, to pumps, covers and lids, we have a range of spare parts on offer so that you can keep your spa up and running.


Het model biedt ruimte aan maximaal tot personen. De opblaasbare jacuzzi heeft een ronde vorm en is aan de buiten- en binnenkant bruin, rietachtig afgewerkt. Nee, omdat plastic broos wordt en zou kunnen scheuren wanneer het blootgesteld wordt aan temperaturen onder nul graden.


Jacuzzi, spa en zwemspa rol covers Alle maten en merken. Hier vindt u veel onderdelen en accessoires voor MSpa bubbelbaden. Ook leveren wij onderhoudsproducten en diverse geuren. Een opblaasbare spa biedt veel plezier tegen een lage prijs. De inhoud bedraagt 7liter.


Deze opblaasbare spa biedt u alle luxe en comfort van een exclusieve spa.

Maak kennis met de Laz- Z - Spa Maimi Airjet, wat één van ons meest populaire modellen is en een goede optie als dit je eerste stappen zijn in de wereld van de opblaasbare bubbelbaden! Kies de Maimi opblaasbare bubbelbad voor luxe, ontspanning en comfort voor een uitstekende prijs vergelijken met de traditionele bubbelbaden. Ook geschikt voor SUPs en kajaks. Dit komt omdat er een Amerikaans display wordt gemonteerd op de spa. Deze zijn vaak te herkennen aan spas met het merk Balboa als display.


Met regelmaat zie we dat de onderdelen van deze spas bij verschillende partijen worden ingekocht. Het nadeel hiervan is dat de onderdelen niet op elkaar zijn afgestemd met als resultaat veel storingen. Wij verkopen enkel producten en onderdelen van Bestway Inflatables.


Wij wensen je een groots water avontuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts