woensdag 5 augustus 2015

Afdekzeil jacuzzi

Afdekzeil jacuzzi

Grootste showroom van Europa. Bestel snel jouw klusaccessoires. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze Intex rechthoek jacuzzi is het paradepaardje van Intex. Daarnaast heeft de jacuzzi een Jetstand.


Dit jacuzzi afdekzeil , de Energy Efficient Spa Cover, houdt niet alleen het water in de spa lekker schoon, het verbetert ook de energie-efficiëntie van jouw jacuzzi. De spa cover zorgt namelijk voor extra isolatie en minimaal warmteverlies. Je kunt met dit afdekzeil maar liefst aan energie besparen!


Afdekzeil : houdt vuil uit het water en beperkt het warmteverlies Het afdekzeil is te vergrendelen, zodat kinderen niet ongezien de jacuzzi in kunnen klimmen. Intex spa´s worden standaard geleverd met ingebouwde filterpomp, afdekzeil (verlies zo min mogelijk warmte), grondzeil, opbergtas en een gebruiksvriendelijk display om de instellingen voor de Intex jacuzzi te verrichten. Een afdekzeil voor uw zwembad is waarschijnlijk de makkelijkste en goedkoopste manier om uw zwembad schoon te houden. Hoewel voor de grotere Intex zwembaden een filterpomp wel een must is, scheelt het gebruik van een afdekzeil veel filterwerk. Bij Zwembadgigant hebben we voor de meeste zwembaden een bijpassend afdekzeil.


Gratis verzonden vanaf € 50. De opblaasbare jacuzzi is opgeblazen zo sterk, dat er zelfs tot personen op de rand kunnen zitten, zonder dat deze inklapt! De spa wordt compleet met isolerend onderzeil en isolerend op te blazen afdekzeil geleverd.


Tevens bevat dit model een Hard Water System, wat o. Waar een vaste jacuzzi al snel in de duizenden (of zelfs tienduizenden) euro’s loopt, heb je met een Intex Pure Spa al een jacuzzi vanaf 4euro. Ondanks het grote prijsverschil haal je met een Intex spa een volwaardige wellness ervaring in huis. Dekzeilen tegen de laagste prijzen.


Winterhoes voor jacuzzi bespaart energie Deze winterhoes voor de jacuzzi is speciaal ontwikkeld om uw bad te beschermen tegen schommelende temperatuurwisselingen. De winterhoes wordt ook wel wintercover of beschermhoes genoemd. In de winter verbruikt uw jacuzzi natuurlijk meer energie om het water goed op temperatuur te kunnen houden houden.


Voor bijna ieder Intex zwembad is wel een afdekzeil te vinden. Deze afdekzeilen werken het beste in combinatie met Intex Solar Covers. Isolerend afdekzeil voor de opblaasbare Intex 4-persoons PureSpa jacuzzi. Een Intex Solar Cover drijft op het water en geeft warmte af. Het afdekzeil is voorzien van speciaal schuim met een hoge dichthei wat zorgt voor extra isolatie van het water en zo het warmteverlies minimaliseert.


Afdekzeil jacuzzi

Deze energiebesparing kan oplopen tot. De jacuzzi warmt makkelijker op, wat veel energie bespaart. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad.


Op zoek naar een Inclusief afdekzeil Hottub? Hottubs koop je eenvoudig online bij bol. Zeer goede service en een snelle levering alleen er zou een parket bij zitten Een stoeltje en nog een paar kleinigheidjes. Maar voor de rest alles naar wens.


Afdekzeil jacuzzi

Bubbelbad accessoires van Intex, Bestway en Interline. Bekijk alle bubbelbad accessoires voor de Lay Z Spa en voor de Intex Purespa. Voor de verschillende bubbelbaden zijn ook allemaal verschillende toebehoren beschikbaar. Wil je jouw bubbelbad goed beschermen? Kies dan bij het opzetten direct voor een zachte jacuzzi vloer bescherming.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts