donderdag 27 augustus 2015

Steigerhout 30 cm

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Maar ook vergrijsd steigerhout of planken die wit voorbehandeld zijn. Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar.


Let ook op onze steigerhout aanbieding. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Ga dan zelf aan de slag met het steigerhout van KARWEI!


Nu je het heft in eigen handen hebt genomen zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je creatieve geest helemaal los en maak je eigen unieke meubels van steigerplanken. Bij KARWEI kun je steigerhout kopen in verschillende afmetingen en afwerkingen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Steigerhout 30 cm

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voordelig gedroog steigerhout kopen? Gratis thuis bezorgd vanaf € 7Gratis afhalen in Katwijk of Werkendam Snel thuisbezorgd voor € 295!


Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Resultaten van zoekmachines! Steigerplank Nieuw in Oud Grijs 3. Gebruikt steigerhout is ideaal voor het maken van bijvoorbeeld stoelen, tafels, banken en kasten.


Deze stoere steigerhouten. De kopmaat van het hout is ca. Gebruikte steigerhout steigerplank - Old Grey Look - ca. Dit betreft een ruwe maat die. Bij de Praxis bouwmarkt verkopen ze het steigerhout met breedtes van centimeter voor Euro, steigerplanken van 6. De lengte van deze steigerplanken is meter 50.


Prijzen zijn voor de volle lengte van de steigerplanken. Dunne plank voor vloeren, wanden, meubels of bekisting van steigerhout. De afmetingen van deze plank bedragen 2x 1cm. Ga zelf aan de slag en maak jouw eigen tafel, kast of tuinmeubel!


Normaal bod Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast. Groot assortiment Steigerhout. De plank is van fijn bezaagd vurenhout teruggedroogd naar een vochtigheidsgraad van ongeveer. Ideaal voor het maken van meubels en decoraties voor binnen en buitenshuis. De nieuwe planken zijn zonder grote beschadigingen, dus ideaal voor het maken van meubels.


De planken hebben een mooi verweerde look, hebben daarnaast ook geen ijzer op de koppen dus minder afval! Afwijkende maten of type hout nodig? Bel of mail ons gerust met al uw vragen.


Steigerhout 30 cm

U kunt bij ons aan de Nijverheidsweg het steigerhout afhalen wanneer wij geopend zijn, zie de openingstijden rechts op deze pagina. We kunnen de steigerplanken bezorgen in heel Nederland tegen de allerlaagste prijs. OmschrijvingSchitterend stoer maar ook lief bedhuisje Cabin XL met uitvalbescherming van spijlen. Bedhuisje bestaat uit elementen met de nodige bevestigingsmaterialen. Ons steigerhout wordt vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig vurenhout.


U heeft de keuze uit onbehandeld steigerhout en geïmpregneerd steigerhout. De planken meten centimeter dik en centimeter bree en verkrijgbaar in standaard lengtes van 2of 5centimeter. Indien gewenst kunnen wij de steigerhout planken voor u op maat zagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts