woensdag 12 augustus 2015

Speelhuisje action

WICKEY speelhuisjes voor een top prijs - Meer dan 260. Bekijk snel het grootste assortiment. Nú bij elke order een gratis Cadeau! Bij de Action verkopen ze een onwijs gaaf speelhuis voor buiten.


De kwaliteit van het huisje is prima, onze dreumes van bijna jaar heeft er veel plezier van.

Een heel leuk cadeautje van oma. Het speelhuis is gemaakt van kunststof en groot genoeg om met meerdere kindjes tegelijk in te spelen. Exit beach 1speelhuisje in de kleur zwart met witte kozijnen. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Speelhuis Action met picknickset. De bestseller van dit moment - Officiële NL Webshop (met opbouwservice). Dit speeltoestel wordt geleverd exclusief glijbaan, deze is wel noodzakelijk.


Lekker buiten spelen met de House Playhouse 125.

Elk kind wil graag een eigen huisje in de achtertuin hebben omdat ze hier alles kunnen doen en laten wat ze willen. De verdana en het de glijbaan maak dit speelhuis helemaal compleet. De kleuren van het speelhuisje zijn vriendelijk en speels waardoor het altijd leuk spelen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Nieuw en tweedehands Buitenspeelgoed kopen of verkopen doe je via Marktplaats.


De beste sporters en atleten nemen deel aan de Olympische Spelen in het Wickey Smart Action stadion. Als start klinkt een kort fluitje en de atleten sprinten onder een daverend applaus naar de eerste hindernis. Het kleurrijke kunststof buitenspeelgoed voor peuters of kleuters is een echte blikvanger in de tuin. Houd je van meer natuurlijke materialen, dan past houten buitenspeelgoed meer bij jou. Het aanbod van houten buitenspeelgoed varieert van een speelhuisje met glijbaan en zandbak, tot aan een schommel of een combinatie van dit alles.


Het speeltoestel Action is geschikt voor kinderen van tot jaar. In het speeltoestel kunnen de kinderen met een trap omhoog en in het huisje spelen, via de glijbaan kunnen de kinderen het speelhuis weer verlaten, het speelhuisje wordt exclusief glijbaan geleverd. Onder het speeltoestel kunnen kinderen gezellig zitten aan de picknicktafel! Deze pagina toont je informatie over deze promotie.


Door de standaard meegeleverde picknickset en de prima prijs kwaliteit verhouding is speelhuis Action met name gewild bij de gezinnen met meiden. Een eigen plek waar papa en mama niet mogen komen.

Wij hebben een grote variatie Jungle Gym, Keter en andere speelhuisjes in ons assortiment. Je kinderen kunnen lekker buitenspelen, ravotten en ontdekken! Wie droomt er niet van spelen in een knus speelhuis.


Bij Tuin en Terras wordt ook aan de kinderen gedacht! Speciaal voor hen hebben wij een uitgebreid assortiment aan speeltoestellen. We hebben verschillende artikelen zoals een glijbaan, speelhuisje of een schommel. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Deze complete playstand set bestaat uit twee losse speelrekken met halve bogen om een playstand speelhuisje te kunnen maken. Er zitten geen producten in je winkelmandje.


Zoek je een bepaald artikel maar kun je het niet vinden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts