vrijdag 14 augustus 2015

Metalen passer

Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Een passer mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de wiskundeles.


Een case om je passer zorgt ervoor dat je het veilig mee kunt nemen naar school.

De potloodpunt in de passer is navulbaar en vaak te slijpen met een klein puntenslijpertje. Moet je ook grotere cirkels tekenen? Ga dan voor een passer met verlengstuk.


De Study passer is wat scholieren willen. Een sterke passer met metalen benen en een ergonomische kop voor een goed houvast. De verpakking is voorzien van een handig schuifdeksel. De 5-delige set bestaat uit Study passer , een kokertje met potloodvullingen, een potloodslijper, een schroevendraaier en een stuk gum.


Inclusief universeel passerinzetstuk en koker met reservevulling 2mm.

Metalen passer met kunststof accenten in stevige bewaardoos. Handig accessoire voor iedere serieuze petanquespeler. Klanten die dit product kochten, kochten ook. Standaard school passer met ergonomische vormgeving.


Het doosje is vrij groot en van hard plastic (dus breekbaar) maar gelukkig heeft de passer een kunststof bescherming om de punt, dus hij gaat ook zonder doosje in je etui! Nieuw in verpakking Ophalen of Verzenden. Door de maat lekker makkelijk in gebruik.


Bijzonder, bij ons mag je WEL zelf je kleur uitzoeken. Klassieke schoolpasser met onbuigzame, metalen benen. De passer wordt geleverd met een universele adapter en een koker met een pot. Inhoud: metalen passer , roterende micro passer met stifthouder en pen, lijn pen, penhouder, passerpen, buis met reserve stiften en platte schroevendraaier. Bekijk de categorie bureau accessoires op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Mag niet ontbreken in de tas van iedere serieuze petanquespeler. Bestel Passer Bruna basis van Bruna. Bruynzeel met een metalen passer , een universeel aanzetstuk en een doosje potloodstiften.


Passer professioneel metaal met potloodhouder 250mm.

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Gratis verzending, Slim studeren. Dit is een grote passer voor grote circels! Tevens hebben we nog een steekpasser met boog, deze is speciaal voor het aftekenen.


Geleverd inclusief een passende aftekenpen, geschikt voor aftekenen op metalen , hout, plastic en aluminium etc. Door het uittrekken van de telescoop wordt de diameter van de cirkel vergroot. Ideaal aftekengereedschap! Zowel het stift-houder en naald-been kunnen worden gekanteld waardoor het tekencomfort toeneemt.


NIET inbegrepen ( x AAA ) € 10. Ga naar de bovenkant van deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts