dinsdag 25 augustus 2015

Oprit klinkers prijs

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime keuze tuinartikelen online. Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke oprit dan zijn klinkers een prima keuze! De prijzen van klinkerwerken per vierkante meter vind je hier.


Oprit aanleggen prijs per m– asfalteren oprit kosten: De kostprijs voor het asfalteren van een oprit is sterk afhankelijk van de werken die je al dan niet zelf op voorhand doet. Zo kan de prijs variëren van €per mtot meer dan €1per m2.

Welke oprit het wordt, is afhankelijk van de gekozen stijl. Daartoe geven we verschillende inspiratie mogelijkheden. Een oprit aanleggen kan een prijzige gelegenheid zijn, maar dat hoeft niet.


In sommige gevallen is een oprit al aan te leggen tegen een prijs van rond de euro per vierkante meter. Dit is afhankelijk van het gekozen materiaal. De gemiddelde prijs voor klinkerwerken is niet enkel gebaseerd op de kostprijs van de klinkers. Keuzes die van invloed zijn op de prijs van het bestraten van uw oprit.


Vooraleer een stratenmaker de opdracht te geven om uw oprit te bestraten is het belangrijk om er rekening mee te houden dat verschillende keuzes een directe invloed kunnen uitoefenen op het totale kostenplaatje waar u mee geconfronteerd zult worden.

Stratenmakers hanteren voor het bestraten van een oprit een prijs per m(€ 15) of per uur (€45), afhankelijk van de moeilijkheid van het legmotief. De prijs van je oprit bestraten is gemiddeld € 900. Bekijk in onderstaand kostenoverzicht welke factoren allemaal invloed hebben op de prijs voor het bestraten van je oprit. Het gaat dan om standaard betonklinkers.


Prijs oprit in betonklinkers. Hoe meer hoeken en smalle paden er zijn, hoe hoger de gemiddelde prijs zal zijn. Dan is het aan te raden om minimaal voor een oprit van meter breed te gaan met een lengte van meter. Groter kan natuurlijk altijd. Liever een voordeliger alternatief voor het bestraten van uw oprit ? Grind is goedkoper dan klinkers en goed te combineren met andere sierbestrating in uw tuin.


Groot assortiment Klinker. Platines zijn vlakke kasseien die zeer populair zijn als bestrating voor de oprit. Dankzij de afgeplatte bovenkant zijn platines zeer comfortabel en veilig om over te lopen. Kortom, de charme van kasseien gecombineerd met het comfort van klinkers , dat zijn platines.


Opritten kunnen gelegd worden in verschillende vormen en met verschillende materialen. Bent u benieuwd naar wat de prijs is van het aanleggen van een oprit ? U vindt hieronder de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van een oprit.

Oud gebakken klinkers geven een tuin of terrein een sfeervolle aanblik. Nieuw gebakken klinkers zorgen juist voor een strak beeld. Let bij uw aankoop op de kwaliteitsklasse die u bestelt. Houd er wel rekening mee dat de stenen nog iets zakken. Als u goedkoop uw oprit wilt laten bestraten dan is de keuze voor grind niet zo een slecht idee.


Grin of kiezel stenen, is veel goedkoper dan klinkers en zeker goed te combineren met het aanleggen van een sierbestrating. Op deze manier kan een hele sjieke oprit gerealiseerd worden. Met deze informatie weet u wat u ongeveer kunt verwachten van de kosten als u het herstraten laat doen door een erkende stratenmaker.


Klinkers zijn hardgebakken en slijtvast door hun keramische bewerking. Ze zijn dus speciaal ontworpen om makkelijk over te lopen. Kasseien zijn bijvoorbeeld glad bij regen, terwijl de meeste klinkers gripvast zijn.


Als je ’s zomers bijvoorbeeld graag een zwembad plaatst, kies je voor de meer kalkbestendige getrommelde klinkers. Kan er mij iemand een richtprijs per m² geven hoeveel het kost om een oprit te laten aanleggen ( prijs klinkers niet inbegrepen). Op het forum vind ik enkel prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts