maandag 17 augustus 2015

Potdeksel schutting

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! De Beste Kwaliteit Douglas larixshout. Voor een Scherpe Prijs: Bestel nu! De grootste collectie schuttingen hier!


Schuttingen tegen de laagste prijzen.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Potdekselen hout schutting of wand. Steeds meer mensen willen een dichte schutting. Lees onderstaande handige tips voor potdekselen van wanden en schuttingen.


Dit is één van de mooiere en betere houtsoorten in de tuin. Zweeds rabat zwart is een populair product vanwege de bijzondere uitstraling. Doordat dit hout op duurzame wijze (onder KOMO-keur) is geïmpregneerd wordt de levensduur (zelfs bij grondcontact) verlengd.


De afmeting van de schutting is ca.

Stel een schutting samen op basis van uw eigen maten, kies uw eigen keus palen en planken en laat de rekentool het werk doen. U hoeft alleen nog maar te bestellen en te klussen. De geimpregneerde vuren potdekselschutting is verduurzaamd en daarmee beschermd tegen aantasting door schimmels en insecten. Dit geeft een verwachte levensduur van tot jaar. Deze schutting is compleet gesloten wat zorgt voor 1 privacy.


Hoe plaats je een schutting ? Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Wij verkopen ook de populaire zwarte potdekselplanken zoals douglas potdeksel plank zwart gespoten of potdeksel planken zwart gedompeld. U kunt deze zwarte planken bevestigen met de speciale zwarte potdeksel schroeven. Ideaal voor een zwarte potdeksel schutting of wand voor de overkapping of schuur. Zweedse rabat planken van geïmpregneerd grenen, vuren of Douglas hout.


Eenvoudig besteld in onze webshop. Kies uit 3producten vanaf € 199. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op.


Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Een kunststof schutting geeft je tuin iets unieks en is bovendien weerbestendiger dan houten schuttingen. Bij potdekselen worden de planken over elkaar bevestigd waardoor het goed afwatert.

Wij hebben diverse houtsoorten en bewerkingen van de planken die geschikt zijn voor het potdekselen. Bekijk het volledige assortiment schuttingplanken van topkwaliteit op de website. Deze planken worden vooral gebruikt voor het maken van douglas gevelbekleding en douglas schuttingen. Door de planken dakpansgewijs over elkaar te leggen krijg je. Omdat een schutting meestal op de grond komt te staan, is het belangrijk om als onderconstructie een betonband te gebruiken.


Zo voorkomt u dat het hout de grond raakt en trekt er geen vocht in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts