dinsdag 4 augustus 2015

Aluminium strandstoel

Lichtgewicht strandstoelen voor een lage prijs. In een handomdraai bij u geleverd. Strandstoelen nu al vanaf € 195. Gratis retourneren in onze winkels. Dat hoeft u niet langer te storen met de mobiele aluminium strandstoel van tectake.


Aluminium strandstoel

De vederlichte ligstoel met wielen kan moeiteloos meegetrokken worden en zakt dankzij de grote rubberen wielen ook niet in het zand. Met deze stoel heb je gegarandeerd comfort op het strand! De klapstoel is onderhoudsvrij en weerbestendig. Superlichte strandstoel , met een stevige aluminium behuizing.


Van resistent 600D polyester materiaal, met versterkte naden en binnenvakje. Aangename en duurzame bekleding 7-voudig verstelbare rugleuning van - 1opvouwbaar. Summertime Mix and Match strandstoel , met aluminium frame.


Het frame is vervaardigd van mm dik aluminium , de zitting van stevig 600D polyester, PVC gecoat. Inclusief hengsel, om de stoel gemakkelijk mee te nemen. Tijdens een dagje strand zorgt een strandstoel voor extra comfort.


In ons assortiment vindt je handige opvouwbare strandstoelen in verschillende kleuren en formaten, zelfs speciaal voor de kids. Ook vindt je hier luxe strandmatten. Deze Camp Gear strandstoel Compact is een onmisbaar stukje strand- of kampeeruitrusting.


Aluminium strandstoel

De strandstoel heeft een stevig aluminium frame, en de zitting is gemaakt van 6denier nylon. Deze stoel is ontworpen met comfortabele, schuimbeklede armleuningen. Cozy Garden Pinarello strandstoel - wit De Cozy Garden Pinarello strandstoel - wit is gemaakt van aluminium. Bestel eenvoudig online bij Bever. De tuinstoel is centimeter lang, centimeter breed.


Zou misschien iets lichter in gewicht mogen zijn. Hij kan een maximaal gewicht van 1kg aan. De duurzame bekleding en het zachte hoofdkussen zorgen voor een prettig liggevoel.


Alle ligstoelen zijn bezet? Onze strandstoelenset is een geweldige keuze om. De Obelink Beach 1in de kleur grijs is een verstelbare strandstoel met kunststof armleuningen, aluminium frame en textilene bekleding. Wil je juist meer in een ontspannen houding zitten, dan past de clubfauteuil bij jou. Bij een verstelbare tuinstoel is de rugleuning in verschillende standen te zetten.


Zo doe je ook een dutje in de tuin of werk je aan je kleur. De verstelbare tuinstoel is verkrijgbaar in wicker of aluminium. Feedback Company beoordeeld met een 9. De vederlichteligstoel met wielen kan moeiteloos meegetrokken worden en zakt dankzij de groterubberen wielen ook niet in het zand. Vind de beste selectie aluminium strandstoel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit aluminium strandstoel voor de dutch luidspreker markt bij. Dankzij het ergonomische ontwerp, dat zich naar de natuurlijke vormen van je lichaam vormt, zal je zeer comfortabel liggen op het aluminium ligbed.


Aluminium strandstoel

De rugleuning kan in verschillende posities worden verstel wat je extra ligcomfort biedt. De bedden kunnen ook nog eens makkelijk worden verplaatst, aangezien het aluminium frame zeer licht is. De meeste kampeerstoelen hebben een frame van versterkt aluminium en een zitting en rugleuning van kunststof: nylon, polyester (Batyline) of textileen. Aluminium is sterk en toch licht en heeft weinig onderhoud nodig. Kunststof is schimmelvrij en kan daardoor goed tegen een regenbui.


Wanneer je er een dagje op uit wilt, dan is deze compacte, inklapbare en makkelijk te dragen strandstoel van Red Mountain je eerste keuze! Dit maakt hem duurzaam en slijtvast. De stoel is lichtgewicht, maar heeft een draagvermogen van 1kg.


Hierbij steunt de gebogen bovenkant voor ondersteuning op de grond. Daarnaast is deze strandstoel voorzien van comfortabele armleuningen, stabilisatoren voor extra stabiliteit en een verstelbaar hoofdkussen. Door de verschillende standen stel je de stoel altijd volledig in naar je eigen wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts