maandag 31 augustus 2015

Groenrijk berg en terblijt vacatures

Plaats uw Jobaanbieding nu online. Word gevonden door Recruiters! Krijg nieuwe jobaanbiedingen. Gezellig team en flexibele werktijden. Ben jij sociaal, positief en servicegericht?


Alle vacatures bij Jobrapido. Vind vandaag je droombaan. Stagiaires van verschillende verkoopopleidingen, met name detailhandel of groene branche zoals opleiding tot bloemist(e) zijn van harte welkom om te kijken hoe de verschillende stromen van goederen en dergelijke worden afgehandeld in een tuincentrum als het onze!


Denk jij dat jij iets kan toevoegen aan het huidige team? Wanneer wij een beroep op jou willen doen, nemen wij binnen twee weken contact met je op. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Iemand die graag met mensen werkt, gastvrij is, en niet verlegen is om een praatje met de gasten te maken! Vul dan het online sollicitatieformulier volledig in en zend dat aan ons terug.


Groenrijk berg en terblijt vacatures

Afhankelijk van je studierichting wordt je ingezet op onze afdelingen zoals o. Ook kan je reageren als je op zoek bent naar een stage plek bij onze hoveniersafdeling. Profiel: Ben je leergierig, wil je de handen uit de mouwen steken, ben je enthousiast en klantvriendelijk? Open sollicitaties zijn daarom ook altijd welkom. Bekijk de vacatures en solliciteer! Berg en Terblijt op Uitzendbureau.


Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land. We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer!


Met een groot aanbod van snijbloemen, kamer- en tuinplanten kunt u het huis gezellig maken. Onze groenservice: bezorgdienst in de regio, tuinonderhoud en advies aan huis, bloemen voor persoonlijke (rouw)momenten. Groeten, Ivan Habraken en medewerkers!


Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in vuurwerk. Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en.


Groenrijk berg en terblijt vacatures

U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bij de tuincentra van GroenRijk kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en bekijk de nieuwste folder op tuincentrumoverzicht. Ook kan je hier de openingstijden, koopzondagen, folders en aanbiedingen van GroenRijk bekijken. Op de verkoopvloer help je de klanten, verzorg je de planten of dieren, vul je de schappen en houd je de werkvloer schoon.


Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Groenrijk vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts