dinsdag 4 augustus 2015

Kattenschrikdraad info

Makkelijk zelf te plaatsen schrikdraadkits voor en tegen katten. Koop elektrische afrastering in onze shop. Zoek naar schrikdraad voor katten op de nieuwe KensaQ. Kattenschrikdraad van Koltec is een goede oplossing op katten in of uit uw tuin te houden.


Heeft u advies nodig voor de samenstelling van uw installatie.

Neem contact op of kijk op onze website voor meer foto’s en producten. Schrikdraad is een geleidende draad waar elektrische spanning op staat en die gebruikt wordt in een hekwerk. Op de draad staat een (meestal pulserende) hoge.


Voor offertes voor kattenschrikdraad , vijverschrikdraad of voliere schrikdraad ontvangen we graag foto’s, afmetingen en informatie over uw wensen. Hiermee kunnen we snellen en completer onze offerte mailen. Koltec heeft alles te bieden op het gebied van elektrische afrastering en andere schrikdraad systemen.


We woonden aan een zeer drukke weg en ik was bang dat de katten overreden zouden worden.

De tuin was volledig omheind met schuttingen waar we speciaal kattenschrikdraad op hebben geplaatst. Dit heeft een lager voltage dan schrikdraad voor vee, die schok zou te groot zijn voor een kat. Vaak wordt kattenschrikdraad dus gebruikt om katten uit de tuin te houden. Hoe vies is het namelijk als zij hun behoefte doen in uw tuin? Daarbij kan het geluid dat zij veroorzaken erg onaangenaam zijn.


Ook wilt u niet dagelijks zelf de katten verjagen. Er zijn diverse middelen om katten uit uw tuin te weren. Marleen: de stroom kan dus enorm variëren afhankelijk van de huidweerstand. De schrikdraad automaat heeft een relatief hoge inwendige weerstand.


Info over kattenschrikdraad. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor kattenschrikdraad.


De Pond Protector van Velda is een ideale oplossing om uw vijver tegen reigers en katten beschermen. Wederom een tevreden klant die haar katten veilig in de tuin kan houden. Complete set, klaar voor gebruik!

Voor alle info over kattenschrikdraad kijk op onze website. Reigers en katten kun je uit de buurt houden van je vijver door het aanbrengen van schrikdraad. Dit is effectief tegen rovers, en ongevaarlijk voor mensen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze kattenschrikdraad oplossing voorkomt dat uw eigen katten uit de tuin en vreemde katten in uw tuin komen.


Stuur ons een bericht en we helpen u graag! Schrikdraad afrastering voor weiden, geschikt voor alle dieren zoals paarden, koeien en schapen. Maar ook schrikdraad tegen honden en katten. Voor op schuttingen, muren, tuinhuisjes of gaas afscheidingen. Onze ervaring is dat jonge katten enkele malen de draad testen en vanaf dat moment respect hebben.


Omschrijving Velda garden protector. De Garden Protector van Velda beschermt meter tuin of volière tegen ongewenste bezoekers met draden, compleet met. Top Search Queries: kattenschrikdraad systeem van vego vof postbus belgi verkocht door wordt nederland en ja landgraaf nl koltec kattenschrikdraad apparatuur katten.


Alle advertenties van Schrikdraad Online, Beinsdorp op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Schrikdraad Online en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke. Huisdier MStarter kit Voor een effectieve schrikdraad afrastering voor huisdieren in en rondom uw huis en tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts