woensdag 26 augustus 2015

Zink groothandel

Brouwers Zink wil graag dat haar klanten een gevoel van toegevoegde waarde ervaren. Naast een breed assortiment standaard materialen zijn wij fabrikant voor specifiek maatwerk. Van dakgoten en dakrandafwerking tot aan dak- en gevelbekleding. Wij produceren zetwerk in alle soorten en maten.


Daarnaast bieden we dakbedekking, gas, lichtkoepels.

Dit artikel kan vanwege de breekbaarheid of het formaat alleen per pallet worden verzonden. Palletzendingen zijn mogelijk vanaf een orderbedrag van € 750. RHEINZINK dak, gevel en hemelwaterafvoer van titaanzink. Onderhoudsvrij, volledig upcyclebaar, zeer lange levensduur en Cradle to Cradle gecertificeerd.


Technische groothandel voor het leveren van basismateriaal en zetwerk. Voor vragen kunt u uiteraard altijd telefonisch of via deze site contact met ons opnemen. Feyts Born levert uitsluitend aan de gespecialiseerde groothandel.

Wentzel BV is een groothandel in non-ferro metalen, zoals zink , koper en bladloo en diverse gereedschappen en machines. Wentzel levert haar producten aan de professionele dak-, sanitaire en bouwgroothandel. Heutmekers BV groothandel in zink en dakbedekkingsmaterialen voor gootbeugels, zink maatwerk en lood op rol. Tevens u partner voor epdm dakbedekking en zonnepanelen. Duif International is een toonaangevende leverancier in zink en metaal.


Wij hebben meer dan jaar ervaring als groothandel en importeur in zink en metalen en beschikken over brede kennis van deze productgroep. In onze moderne productieafdelingen in de filialen in Rijen en Zwaag. Een zinken deklijst ligt als een paraplu over de dakrand en daardoor is de kans op lekkage vrijwel nihil.


In de collectie vazen, potten en schalen heeft onze groothandel ook diverse zinken exemplaren, waaronder trendy teiltjes en emmertjes. Zinken vazen, potten schalen bestellen. Landelijk zink past in ieder interieur en combineert goed met planten, boeketten, bloemstukken of decoratiematerialen.


Ons bedrijf is centraal gevestigd in Drachten. Wij leveren in een groot gedeelte van Nederland. Op dinsdag zijn wij tot 21. Friesland Non-Ferro Metaal B.

Topkwaliteit zink tegen lage prijzen. Met een uitgebreid assortiment en een showroom van 2m² is Wiljan al meer dan dertig jaar dé toonaangevende groothandel op het gebied van decoratie! Met ons assortiment kunt u uw winkel op de meest bijzondere manieren vormgeven. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling met behulp van onze bloemisterij artikelen.


Bijna altijd gratis bezorg vakkundig advies en optimale service. Info over zinken emmers groothandel. Resultaten van zoekmachines!


Bestel onze loden afvoeren via jouw eigen groothandel ! Standaard dakgoten, buizen en toebehoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts