dinsdag 25 augustus 2015

Mediterrane grond

Deze potgrond kan zowel in potten als in de volle grond gebruikt worden. Door toevoeging van kokos en lava worden de voedingsstoffen beter opgeslagen en het vocht beter vastgehouden. De basis voor gezonde planten en bloemen zit hem in de grond. Natuurlijk heeft niet iedereen de meest geschikte grond voor die bloemen en planten die hij graag wil laten groeien. U kunt echter zelf wel de grond verbeteren met verschillende producten.


Bij GAMMA vindt u van alles om grond in uw tuin (of binnen) te verbeteren. Haal de kluit van de plant ui de pot. Gebruik alleen schone potten.


De nieuwe pot schoonmaken en een poosje in het water zetten. Vul tot de rand bij en doe ook wat grond op de kluit. Druk het geheel licht aan. Planten uit de landen rondom de Middellandse zee zijn erg geliefd bij veel tuinliefhebbers.


Door de uitstraling en de sfeer van deze planten roepen ze vaak een vakantiegevoel op. Om je te helpen bij het inrichten van een mediterrane tuin hebben we de mooiste mediterrane tuinplanten voor je op een rijtje gezet! Met deze planten haal je dat gevoel van het warme zuiden van Europa naar je eigen achtertuin. Wees niet bang dat de mediterrane tuinplanten hier helemaal niet kunnen overleven.


Naar de winkel of online potgrond kopen Wil je potgrond kopen maar weet je niet zeker welke soort past bij jouw bloemen en planten? Mediterrane tuinplanten en -bomen. Kom naar een van de winkels van Praxis voor een advies van de deskundige medewerkers.


POKON Biologische mediterrane grond l. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Denk hierbij aan bijvoorbeeld olijfbomen, palmen, citrus- en vijgenplanten. De kleikorrel zorgt ervoor dat de natuurlijke omgeving van mediterrane planten wordt. Intratuin mediterrane plantengrond Bio is een biologische samenstelling van o. Door de puimsteen in deze potgrond wordt de natuurlijke leefomgeving van de mediterrane planten nagebootst.


Langs de rand stevig aandrukken. Je kunt tuinaarde gebruiken bij de aanleg van een nieuwe tuin door het door de bestaande grond te mengen of voor het ophogen van je tuin of border. De grond bevat daarnaast voeding voor 3-maanden.


Mediterrane grond

Door het gebruik van tuinaarde stimuleer je het biologische leven in de bodem, kun je de bodemstructuur verbeteren en zorg je ervoor dat de grond beter vocht vasthoudt. Met de juiste materialen én planten kunt u zelf zo’n mediterrane vakantiesfeer rond uw woning creëren. Bij een mediterrane tuin denk je al snel aan kleurrijke muren, dus voor het ontwerp is het prachtig om een muur te plaatsen, of een bestaande muur bij het ontwerp te betrekken. Inmiddels zijn er een groot aantal onderzoeken gedaan naar de ideale samenstelling van de grond voor citrusbomen die in een plantenbak leven.


Zoals wel vaker gezegd zijn citrusbomen erg gevoelig voor een te natte bodem. Wanneer de grond te lang nat blijft, dan kunnen de wortels te weinig zuurstof opnemen, waardoor de wortels stoppen met werken. Laat het ons weten als je dit product ergens ander goedkoper hebt gezien.


Mediterrane grond

We zullen contact met je opnemen en de prijs eventueel aanpassen, als blijkt dat we boven de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts