maandag 25 september 2017

Broodboom kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten.


Japanse broodboom kopen bij Haagplanten. Deze soorten hebben we uitgezocht om hun goede eigenschappen voor in de tuin. Ze hebben een levendige, rijke uitstraling met veel verschillende tinten groen.


Het blad van deze soort is groter, meer gevlekt en sterk getand. Men moet een mannelijke en vrouwelijke plant staan hebben om rode bessen te krijgen. De vrucht is daarom een basisvoedsel geworden voor de Polynesiërs, die de broodboom waarschijnlijk vanuit Nieuw-Guinea over hun gehele woongebied hebben versprei behalve naar Nieuw-Zeeland en Paaseilan waar het voor de boom te koud is. Deze aucubasoort is de meest voorkomende in de tuinen, ze groeien overal ook onder bomen en alle soorten grond.


Broodboom kopen

Het blad is leerachtig en gespikkel meer gespikkeld in de schaduw dan in de zon. Om bessen te bekomen moet men zien dat er vrouwelijke als mannelijke struiken staan. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Deze cultivar onderscheidt zich vanwege zijn groengele bladeren, maar vooral door zijn prachtige, rode bessen.


Deze zullen in november aan de struik groeien en kunnen hier langdurig aan blijven, tot in de zomer. Het is de populairste van zijn soort. Deze Broodboom heeft mooie frisgroene bladeren en draagt veel bessen. Deze wintergroene heester doet het goed op zonnige of halfschaduwachtige standplaatsen.


Broodboom kopen

Snoei de struik licht terug om zijn vorm te laten behouden. Verwijder ook de groene bladeren die groeien aan de bonte soorten. Aucuba japonica ( broodboom ) snoeien. Na de bloei komen er rode bessen aan deze sierheester die lang aan de struik blijven hangen. De vele rode bessen verschijnen vanaf augustus aan de broodboom.


De aucuba japonica ‘Crotonifolia’ is een groenblijvende struik die oorspronkelijk afkomstig is uit Japan. Bovendien zijn de bladeren wat nadrukkelijker getand dan de andere cultivars. In Nederland staat de ‘Crotonifolia’ ook wel bekend als ‘ Broodboom ’. Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare afmetingen.


Broodboom kopen

Deze broodboom heeft zijn oorsprong in Japan, waar de aucuba veel voorkomt. Aoki ba betekent „groen blad”. In sommige gevallen wordt de Broodboom ook als haagplant gebruikt, maar snoeien is hierbij dan wel vereist.


Verder is deze tuinplant goed winterhard waar je jaarrond plezier van hebt. Niet zeker of deze plant iets is voor in jouw tuin? Vertel ons iets meer over je tuin en wij zorgen voor advies op maat! Info over aucuba japonica variegata.


Resultaten van zoekmachines! De heester heeft mooi gevlekt blad in geel en groen en de bladeren blijven ook in de winter. De broodboom krijgt prachtige dieprode bessen die lang aan de takken blijven zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts