woensdag 13 september 2017

Betonnen traptreden

Keuze uit ruim zwembadtrappen! Zwembadtrappen nu al vanaf €299. Betonnen traptreden hebben een mooie en strakke uitstraling waardoor ze werkelijk in elke tuin tot hun recht kunnen komen.


Beton is één van de meest duurzame materialen op de markt. Je kan dan ook een hele lange tijd van je betonnen traptreden genieten. De betonnen traptreden zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen, kleuren en diktes.

Als u nog meer advies wil neem dan telefonisch contact met ons op, het verkoopteam kan u wellicht verder helpen. Met betonnen traptreden uit onze webshop heeft u de meest duurzame. De meest bekende traptreden zijn de bloktreden met afgeronde teruglopende neus, ook wel traptreden met omlopende kop genoemd. Naast de inpasbaarheid spelen toegankelijkheid en veiligheid een belangrijke rol, vandaar dat Struyk Verwo Infra betonnen traptreden doorgaans met een maatwerk hellingbaan aanlevert. Het aankopen van betonnen traptreden kan altijd gebeuren tegen een zeer interessante prijs.


Dit maakt de realisatie van de trap voor in uw tuin dan ook zeer betaalbaar. Zo kan de trap voor in uw tuin op uitstekende wijze worden gepersonaliseerd. Bloktreden en traptreden worden gebruikt voor het maken van een trapopgang bestaande uit losse traptreden , die op elkaar gestapeld worden.

Dit wordt veel toegepast bij voordeuren en tuinen. U kunt de betonnen trap- en bloktreden in onze shop direct op de gewenste lengte bestellen als u doorklikt op één van onderstaande producten. Betonnen trap- en taludtreden geven uitstraling aan wandelboulevards, winkelcentra, parken en tuinen, dijken, uitkijkpunten, entrees bij gebouwen, scholen, enzovoort. Ingepast in de openbare ruimte, bijvoorbeeld met esthetisch beton, sierbestrating of groen, vormen traptreden van Efko Beton een strakke verbinding tussen hoogteverschillen. Bestel voor aantrekkelijke prijzen en lage bezorgkosten betonnen elementen bij Gadero bestrating.


Maak van betonnen L elementen een verhoogde border, van U elementen een bank of van traptreden een fraaie trap van steen. U elementen kunnen ook gebruikt worden voor het maken van een bankje of een haardhoutopberging. Rechte traptreden of ook wel bloktreden genoemd en traptredes met een ronde neus om meer loopvlak te krijgen.


De rechte traptreden kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Wilt u een verhoogde border maken of een tuintrap van beton? Traptreden 20x40x100cm antraciet Oud Hollands voor €407. Met onze stenen traptreden , U- en L-elementen van beton vangt u moeiteloos hoogteverschillen op. Kies uit verschillende soorten en maten traptreden , L- en U-elementen.


Bestel tegen scherpe prijzen en lage leveringskosten betonnen elementen bij Gadero Bestrating. De elementen hebben dus de kans iets in de zakken en “uit te buiken”. Snel thuis geleverd en de goedkoopste van Nederland.


Sierbestratingshop levert alle traptreden van MBI en Excluton om de perfecte trap te maken. Het spreekt voor zich dat draaitrappen of hoektrappen meer tijd vergen om te maken dan één rechte steektrap.

De traptreden hebben meteen de ideale maat. De prijs van een betontrap die niet gepolierd is, kost rond de 1euro per trede. De traptreden zijn uiteraard ook goed te gebruiken om hoogteverschillen in uw tuin op te vangen.


Zelfverdichtend beton Zelfverdichtend beton, glad betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd en in nagenoeg elke vorm te storten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts