vrijdag 29 september 2017

Fiskars snoeigiraffe telescoop

Fiskars snoeigiraffe telescoop

Klanten beoordelen ons met een 9. Bestelling Boven €= Gratis Verzending! Specialistisch advies nodig? Fiskars Giraffe Van Top Kwaliteit. Met deze snoeigiraffe heb je hier geen last meer van.


Fiskars snoeigiraffe telescoop

Je zult genoeg grip hebben om de snoeigiraffe omhoog te. Niets is vervelender dan een tak die net buiten je knipbereik. Zo kan je overal erg makkelijk bijkomen ook al ben je klein. Combineerbaar met de snoeigiraffe , de lange snoeigiraffe en de telescoop snoeigiraffe Eenvoudige montage met één schroef Materialen: met glasvezel versterkt Skip to content Toptuingereedschap. Totale reikwijdte inclusief gebruiker ca.


Lengte steel uitschuifbaar van 2tot 4cm. De snoeikop in elke stand te fixeren. Handige snoeigiraffe voor eenvoudig en praktisch snoeien op hoogte. Geschikt voor snoeien tot een hoogte van wel. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Morgen al in huis vanaf €13. Vergelijken doe je op Beslist. Deze unieke snoei-giraffes maken het mogelijk om op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals boomtoppen of juist dicht op de gron toch makkelijker en vooral in een goede houding te snoeien.


Info over fiskars snoeigiraffe up86. Resultaten van zoekmachines! Levertijd: Op werkdagen voor 21. Als u liefhebber bent van tuinieren of mooie keukenproducten. De messen zijn van gehard roestvrij staal.


Door het rolkoordsysteem en het kettingmechanisme wordt er een enorme krachtbesparing gerealiseerd. Zijn bouw maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te snoeien, zoals in boomtoppen of juist dicht bij de grond. FISKARS is wereldwijd een toonaangevende leverancier van huis-, tuin- en buitenshuisproducten afkomstig uit Finland. Bekijk nu ons aanbod FISKARS producten. Geïnteresseerd in onze producten?


Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Bijzondere kenmerken voor het snoeien van hoge en lage takken van ø mm.


Fiskars snoeigiraffe telescoop

Snoeibereik tot circa m. De producten zorgen voor een ergonomische houding zonder gebruik te hoeven maken van een ladder, of iedere keer te bukken naar de grond. Kunt u wel wat advies op maat. Het kettingmechanisme en het rolkoordsysteem zorgen voor een enorme krachtbesparing.


Als je graag in de tuin werkt, wil je voor elk karwei het beste gereedschap. Of je nu onkruid wiedt, hakt, snoeit of harkt, met onze gereedschappen gaat het je jaar in, jaar uit gemakkelijker af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts