woensdag 27 september 2017

Hakonechloa macra kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Hakonechloa macra is een bladverliezende tuinplant. Dit prachtige siergras groeit goed in zon of schaduw. De kleur zal variëren afhankelijk van de lichtomstandigheden. Zodoende is de Hakonochloa macra een kleurrijke aanwinst voor iedere herfsttuin.


Hakonechloa macra kopen

De bronskleurige aartjes zijn niet erg opvallend. Meerdere planten bij elkaar vormen na enkele jaren een mooi tapijt waarvan het blad elegant naar dezelfde kant overhangt. Vormt dichte polllen met lang overhangend blad die het liefst in een voedzame en niet te.


De bloei met ragfijne bloeiaren vindt doorgaans plaats in de periode augustus- september. De standplaats dient lichtbeschaduwd te zijn. Door verschillende tuinplanten met elkaar te combineren kun je mooie en kleurrijke borders creëren. Het blad is fris groen van kleur, langgerekt van vorm en groeit overhangend.


Hakonechloa macra kopen

Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe u deze tuinplant na het kopen moet planten, verzorgen en snoeien. De gemiddelde hoogte is cm.


Aanbevolen aantal per vierkante meter : 7. Deze plant is goed winterhard. De bloemen vormen zich in de maanden augustus en september. Plaats het Japans siergras in de zon of. Dit siergras groeit vrij langzaam en is geschikt voor de kleine tuin. Mooi siergras die het op elke bodem goed doet.


Hakonechloa macra kopen

Kan ook op wat zuurdere grond. Let op dat jonge planten niet uitdrogen. Plantbezorgd maakt het je makkelijk. Wij leveren de mooiste tuinplanten bij jou thuis! Het warmgele blad heeft een groene nerf en groeit als een fontein: omhoog, dan hangend tot het de grond weer raakt.


De plant woekert niet en is ook prachtig voor in bloembakken. Het hangende blad vormt sierlijke pollen. Een van mijn favoriete schaduwplanten. Dit is een bont siergras met overhangende bladeren. De bladeren zijn geel bont van kleur.


Het is een langzaam groeiende plant maar uiteindelijk kunnen ze een prachtig aan een gesloten geheel gaan vormen. In de herfst zijn de bladeren van deze plant prachtig oranje gekleurd. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten.


Het overhangende gras is zo sierlijk. Dit gras groeit langzaam uit tot mooie pollen. Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel nu online!


Op zaterdag (of eventueel een andere afgesproken dag) staat uw bestelling dan keurig uitgezocht voor u klaar (bij iedere plantensoort steekt dan een naametiket in de pot).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts