dinsdag 12 september 2017

De leye zwembad oisterwijk

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Haal vandaag nog een zwembad in huis. Maar ook zijn er loopmatten, drijfmatten, ballen, slurven en een duikplank aanwezig in het bad.


Zwembad Oisterwijk – De Leye.

Wat gaat gemeente doen met locatie De Leye in Oisterwijk ? Dus heb je geen vervoer, of vind je het leuk om met het treintje mee te rijden? Zorg dan dat je op onderstaande tijden op de opstapplaats aanwezig bent. We rijden van en naar het St.


Jansplein in Moergestel en van en naar de parkeerplaats bij zwembad De Leye in Oisterwijk. Het treintje is gratis en zet je voor de ingang van sportcomplex Den. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd! Deze week is de laatste openingsweek van zwembad de Leye.


Op zaterdag oktober is de opening van het zwembad bij Den Donk.

Het college moet op februari wel naar de raad om nog een miljoen extra te krijgen. Door de stijgende bouwprijzen bleek de geraamde investering van miljoen niet genoeg. Exploitant wordt Optisport, dat nu ook al het te slopen zwembad De Leye onder zijn hoede heeft.


Op de volgende datums vindt het diplomazwemmen voor het zwemABC plaats: verder lezen. Zaterdag om klokslag 11:00u werd na een druk op “ de knop” het nieuwe sportcomplex feestelijk geopend. Onder het genot van een hapje en drankje kon eenieder het. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Oisterwijk ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Oisterwijk op een rij. Herontwikkeling locatie De Leye in Oisterwijk nieuwe sportaccommodatie geopend.


Hiermee is na zo’n jaar een einde gekomen aan het gebruik van zwembad en sporthal De Leye. Zed is dol op een feestje en is alvast begonnen op het festival Intents in Oisterwijk. As zondag zijn alle bezoekers van Itents van harte welkom voor een drankje en een broodje bij Optisport de Leye. Oisterwijk heeft over ruim anderhalf jaar een nieuwe sporthal met zwembad. Een zwembad en een sporthal onder één dak, omhuld door een houten luifel en een transparante plint.


De afgelopen jaren waren deze lessen erg snel vol omdat ze in een relatieve korte tijd vaak goede vorderingen ziet. De keuze voor de locatie van het toekomstig zwembad. PrO is van mening dat er een doelgroepen bad zou moeten komen dat tevens geschikt is voor instructiezwemmen waarbij ook afgezwommen kan worden in het bad in Oisterwijk.


Dit zwembad zou gerealiseerd moeten worden op locatie Den Donk.

Reviews Zwemles is weinig les maar meer een lijst afvinken wat je. PGB is voor het bouwen van woningen op De Leye , maar wel met oog voor de omgeving. Het gaat om een prominente plek in het centrum van Oisterwijk nabij de stroom, dus een kwalitatief hoogwaardige invulling is belangrijk.


Behoud van het dorpse karakter is daarbij ook van belang. Dus als er appartementen komen, dan maximaal hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts