vrijdag 29 september 2017

Mephedrone bestellen

Mephedrone wordt verkocht als kristal, poeder, pil. Een straatnaam is miauw miauw (MEOW). De werkingsduur is ongeveer uur. Bij snuiven van de poeder werkt het al na enkele minuten. Nadat je denkt dat het is uitgewerkt ben je fysiek nog wel erg wakker, waardoor je niet kunt slapen.


De stof is in Nederland opgenomen op lijst I van de Opiumwet, en is dus niet legaal verkrijgbaar.

Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. De zuiverheid van de 3-MMC die wij verkopen is minimaal of hoger! MMC kopen, Dit product is alleen bestemd voor onderzoeksdoeleinden en dus niet voor menselijke.


Wat is mefedron, mephedrone , bubble of miauw miauw? Het wordt ook wel ‘miauw miauw’ genoemd of bubble. Het komt op de markt als kristal, poeder, capsule. MMC, 3-Methylmethcathinone, 2-(methylamino)-1-(3-methylphenyl)-1-Propanone, 3- mephedrone.


De beste research chemicals voor superscherpe prijzen, snel en discreet thuisbezorgd. Online goedkoop 3-mmc (3mmc) bestellen in Nederland.

Ook de beste prijzen voor groothandel. Het zijn totaal verschillende stoffen al lijken de namen op elkaar. Altijd kwaliteit voor een eerlijke prijs.


Het Europees waarnemingscentrum voor drugs en drugsverslaving werkt aan een risicoanalyse, nadat mephedrone in steeds meer Europese landen is opgedoken. U kunt nu veilig en snel mephedrone kopen. Oraal mag dat iets meer zijn.


Daarover lees je jou ook best es in. Research Chemicals bij ons verkrijgbaar. Vanwege de extreem heldere kristalstructuur van dit product, zijn de kristallen los in een zakje gedaan.


Bestel kwaliteit amfetamine. In het zakje met de mephedrone opdruk zitten eveneens kristallen, maar met een wat andere structuur. Deze zijn enkel om het zakje inhoud te geven. Benzo Fury, of 6-APB is ook een kristalachtig product. Geef uw bestelling door met een volledige afleveradres en u ontvangt binnen dagen uw drugs discreet per post.


Drugs bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Uw gegevens worden na ontvangst direct verwijderd. Minimale afname: 1euro. Cocaine euro per gram Heroine 40.


Maar ja, al die vendors zeggen 9 of 9 zuiverheid.

De prijzen zijn drastisch lager dan wat je hier in Nederland ervoor betaalt. Maar nu komt de hamvraag: is het te vertrouwen en is het inderdaad van uitstekende kwaliteit? Vooral het snuiven lijkt me erg gevaarlijk. De stof is het jonge broertje van mephedrone (4-mmc) maar wordt meestal als iets minder euforisch ervaren. De stof werkt stimulerend en licht entactogeen en wordt daarom ook vaak in de uitgaansscene gebruikt.


Het is een amfetamine-achtige stof die qua werking lijkt op 4-MMC (ook wel bekend als mephedrone of miauw miauw). MMC is een NPS, wat staat voor Nieuwe Psychoactieve Stof. Over NPS-en, ook wel bekend als research chemicals, is erg weinig bekend. Er is vaak weinig tot geen onderzoek naar gedaan en de langetermijneffecten zijn vaak nog niet bekend. Wij besluiten het simpel te houden en cocaïne te bestellen.


Intussen valt ook de mephedrone in onze brievenbus. Een aantal soorten drugs, waaronder 2C-B en mephedrone , zijn inmiddels wel al. Buy methylone mephedrone bk-mdma cannabinoids and other phentylamines. Van mephedrone is het al langer bekend dat het als drug gebruikt wordt.


Methylone is een chemische drug, die qua structuur veel lijkt op MDMA en daardoor een vergelijkbaar effect heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts