maandag 25 september 2017

Hortensia pinky winky kopen

Kwaliteit voor lage prijs. Breng Kleur terug in uw Tuin met de Bloemen, Planten en Zaden van Bakker. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Een hortensia heeft graag wel wat zonlicht, als hij achter het muurtje in de schaduw staat, zou ik voor een hoger exemplaar kiezen.


Krijgt hij zon vanaf uur dan is het prima.

Voor meer informatie over de hortensia in het algemeen klik hier! De ‘ Pinky Winky ’ heeft stengels met een bordeauxrode kleur en staat het liefste in de halfschaduw. Wanneer je de hortensia op een zonnige plek zet, is het belangrijk dat de bodem vochthoudender is. Deze tuinplant is een winterharde sierheester die zijn blad verliest in de winter, zodat hij in het voorjaar opnieuw kan uitlopen.


Het liefst staat de Pinky Winky op een zonnig plaats of een plaats met halfschaduw. Deze bloemen bloeien van juli tot en met september. Als de Pluimhortensia op stam in augustus begint de bloeien krijgt hij een witte bloempluim, die later roze verkleuren.


Deze planten kunnen worden geplant van januari tot december.

De hortensia heeft stengels met een bordeauxrode kleur en het blad is in vergelijking met andere hortensia ’s vrij donkergroen van kleur. Koop deze hortensia op tuinplantenwinkel. De pluimhortensia (Hydrangea paniculata) bloeit met grote witte (Hydrangea ‘Limelight’), rode (Hydrangea ‘ Pinky Winky ’) of roze pluimen (Hydrangea ‘Vanille Fraise’). Deze dienen laat in de winter teruggesnoeid te worden.


Pluimhortensia’s hebben pluimvormige bloemen en worden hoger dan de boerenhortensia’s, tussen de 80cm en 200cm. BEST-select stelt je graag vier sterke en opvallende toppers voor: Hydrangea Pinky - Winky , Mega-Mindy, Bobo en Cloudi. Hortensia Tuinhortensia’s zijn opnieuw volledig in! Deze vier cultivars hebben elk hun kenmerken om perfect te beantwoorden aan ieders wens. Pluimhortensia met de typische kegelvormige witte bloempluimen die vanaf augustus sterk verkleuren naar donkerroze tot rood.


Wordt anderhalve meter hoog. De bloemen verkleuren rond augustus van wit naar roze, en zijn vrij spits van vorm. De stengels hebben een donkerroze kleur.


Wat betreft onderhoud kunt u in maart de plant het beste helemaal terugsnoeien. De beste standplaats is zon of half schaduw. Na enkel jaren zeker eens goed snoeien valt anders uit elkaar ! Hydrangea paniculata Pinky Winky is een Ideale plant voor de ochtendzon, regelmatig water geven, niet laten uitdrogen tussen waterbeurten.


Zowel de boeren- of bolhortensia in schitterende kleurschakeringen als de prachtig bloeiende pluimhortensia vindt u op onze webshop.

Koop nu en betaal pas over dagen! In oktober zal de bloem naar rood verkleuren. Het blad heeft een donkergroene kleur. U kunt de Pinky Winky in het vroege voorjaar terugsnoeien.


Hij bloeit op het jonge hout. Kan zowel in de vollezon als in de halfschaduw. Wij garanderen topkwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Plantbezorgd maakt het je makkelijk. Wij leveren de mooiste tuinplanten bij jou thuis!


Deze kleurverandering begint vanaf circa begin augustus. Schrik er niet voor terug om in het vroege voorjaar een flink eind terug te snoeien. Dit komt de bloei alleen maar ten goede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts