dinsdag 26 september 2017

Staptegels natuursteen

Vergelijk tuintegels op Beslist. Grootste aanbo laagste prijs! Maar ze kunnen ook gebruikt worden als afwerking van een vijverrand. Stapstenen voor in het gras of de tuin.


Vele soorten Flagstones als stapstenen of staptegels.

Verkrijgbaar in alle kleuren en formaten. Bekijk alles met staptegels ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Als familiebedrijf zijn wij in jaar uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestrating materialen. Zowel voor particulieren als voor hoveniers, straatmakers, GWW, groothandel, en gemeenten bieden wij op onze opslag van ruim 18.


Wij houden van het veelzijdige karakter van deze natuursteen. Geen stapsteen is precies gelijk.

Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Wij bieden u een uitgebreid assortiment van een hoge kwaliteit. Natuursteen staptegels zijn verkrijgbaar bij Smit Compleet Buiten.


Wilt u een mooi rustiek slingerpad aanleggen door uw gazon, of mooie stappen creëren in uw vijver? Met de staptegels van Smit Compleet Buiten zijn de mogelijkheden onbeperkt. Te verkrijgen in verschillende vormen,afmetingen en kleuren. Je kunt onder andere kiezen voor staptegels van beton, natuursteen of hout.


Staptegels worden in de tuin toegepast om o. Flagstones zijn grof gekloofde stukken natuursteen , of afvalstukken van zagerijen. Deze staptegels worden in een vorm gezaagd en zijn hierdoor iets maatvaster. Leuk om te verwerken in het grind of gras. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Zo zijn Flagstones te zien als gelaagde stenen in een wand.


Maar ook in een gestapelde muur of als geplaveide vloeren. Voorbeelden ziet u vooral in het buitenland zoals Ibiza, Zuid-Europa, Noorwegen, Amerika en bijvoorbeeld Canada. Bestrating bij Praxis: tegels, terrastegels, sierbestrating, en rubberen tegels.

Deze ambachtelijk gekloofde en gekapte tegels lenen zich perfect voor de bestrating van jouw tuin! Wij zochten ronde staptegels om de planten in de border te kunnen bereiken. Ronde grindtegels waren geen optie, dus vonden we de gietijzeren staptegels van Tuinadvies een uitkomst.


Zijn zeer apart en degelijk. Nooit eerder ergens gezien. Snelle levering zonder schade ondanks de minimale verpakking. Of u nu een modern en strak uiterlijk wilt of liever een terras heeft dat een tijdloze aanblik biedt, bij ons Zwaagstra Sierbestrating vindt u natuursteen terrastegels voor de sfeer die u wenst.


De natuur heeft veel moois te bieden en met natuursteen terrastegels wordt dat nog een benadrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts