maandag 4 september 2017

Deventer scheg zwembad

Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein! De schaatsnacht draait om de prestatietochten van: 2 5 1of 1kilometer. Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 1p.p.) en schoolreisje.


Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Op deze pagina lees je reviews van Zwemparadijs De Scheg.

Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vroeger was de Scheg een heel leuk, schoon en goed onderhouden zwembad.


Daar is nog weinig van over. Het is smerig, overal liggen haren op de gron slecht onderhouden, en zelfs aan een kinderglijbaan heb ik me open gehaald. Klik hiervoor op de roze websitebutton.

Kom recreatief zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon van Sport- en Belevingscentrum De Scheg en beleef een groot avontuur door de waanzinnige attracties. Yogadocent Berry Steenbruggen in Deventer verzorgt tijdens het blootzwemmen een halfuur blootwateryogales. De laatste zeven minuten van de blootwateryogales kun je heerlijk ontspannen drijven met behulp van drijfmiddelen. Ook geeft hij wateryoga (uitsluitend met badkleding) in zwembad De Schaeck in Twello, elke dinsdag van 11. Beleef samen een compleet dagje uit!


Scheg zwemparadijs, Deventer , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin kleinkinderen. Subtropisch zwembad de Scheg in Deventer. Naast de eerdergenoemde subtropische zwembaden in Overijssel is er nog een subtropisch zwembad te vinden in Deventer.


Dit zwembad heet De Scheg. Het is een ontzettend leuk zwembad waar jong en oud super veel waterpret kunnen beleven. Een uitje naar de Scheg in Deventer garandeert een fantastische, actieve dag. Heerlijke dag gehad bij de Scheg. Wij hebben onze dag gecombineerd met zwemmen en spelen.


Met als gevolg dat onze kinderen echt doodje moe waren. Voor iedere leeftijd is er wel wat te doen.

Het zwembad is erg leuk en divers. Onze kleinste was helemaal tevreden in het kinderbadje met. Info over zwembad deventer scheg. Resultaten van zoekmachines!


Update Ouders die woensdag iets leuks willen doen met hun kinderen die vrij zijn vanwege de onderwijsstaking, hoeven niet aan te kloppen bij de grote (pret)parken in Oost-Nederland. De Scheg in Deventer speelt slim in op onderwijsstaking, (bijna) alle andere pretparken dicht. De meest volledige site met ruim 66. Zwemparadijs In het zwemparadijs vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo’s Island waar zij kunnen spelen met zand en water.


Wij zijn ontzettend blij dat de Scheg mee wil werken aan dit evenement en zo enthousiast helpt om dit evenement tot een succes te leiden. De gemeente Deventer staat bekend om zijn koek, de grootste boekenmarkt van Europa en het Dickens festijn dat in december plaats vindt. Het Sport-en Belevingscentrum de Scheg is één van de mooiste zwembaden.


Overal groene aanslag en schimmel in de voegen. In de roosters allemaal troep zoals papiertjes, pleisters etc. Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in Zwemparadijs Blue Lagoon!


Speciaal voor jongens en meiden tot ongeveer jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts