vrijdag 22 september 2017

Ilex crenata dark green te koop

Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag?


Vraag gerust een offerte aan.

Vind ilex crenata als je nu zoekt. Wij kweken en verkopen de hele top buxusvervangers ilex crenata. Winterhar zomer-winter groen en niet vatbaar voor ziektes of de buxusrups. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Deze plant kopen kunt u gemakkelijk via onze handige webshop.


Ilex crenata Dark Green kopen ook wel japanse hulst genoemd. Dit is een goede vervanger van de buxus die veel last heeft van de buxusmot. Het is een compleet andere plant in tegenstelling tot Buxus.


Als de Ilex 2akeer per jaar gesnoeid wor zult u een mooie strakke haag krijgen.

Het fijne is dat de deze haagplant het gehele jaar groen blijft. Ilex Crenata – de Buxus vervanger. Het blad kleurt al snel na het uitlopen donkergroen.


Deze wintergroene struik is uitermate geschikt om stijlvolle hagen met een formeel karakter mee te creëren. Op zoek naar een gezonde vervanger voor uw buxus haagplanten? Plant dan nu ilex haagplanten, planten in ppot! Zowel in de zon als in de schaduw kan de plant prima uit de voeten.


We raden daarom aan tuinturf te gebruiken bij het planten van deze haagplant. De ilex crenata ‘ Dark Green ’ als groenblijvende haagplant. Met de ilex crenata ‘ Dark Green ’ haal je een sierlijke haagplant je tuin in die bovendien eenvoudig te onderhouden is. De ‘ Dark Green ’ heeft een opgaande groei en stelt niet veel eisen aan de standplaats. De Ilex “ Dark Green ” bol wordt bij u thuisbezorgd door geheel Nederland en België.


De Buxuskoning is de goedkoopste van Nederland en verkoopt uitsluitend planten van A-kwaliteit uit eigen kwekerij. Het meest verkocht is de ILEX crenata (beste buxusvervanger), vervolgens hedera hibernica, hortensia, lavendel en siergrassen. Om een strakke vorm van het product te houden twee maal per jaar.


De bloei is van weinig belang, later verschijnen kleine zwarte. Deze kleinbladige, wintergroene hulst is een goed alternatief voor de buxusplant, is net zo als de Buxus goed te snoeien en daarom geschikt als kleine haagplant. Kan zowel in de zon als in de schaduw geplaatst worden.


Deze hoeveelheid is afhankelijk van de hoogte van de Ilex plant.

Een overzicht vindt u in onze webwinkel. Wortels die lange tijd in het water staan verstikken. Aanhoudende droogte dient te worden voorkomen. Jaarlijks met organische bemesting verzorgen, staat garant voor jarenlang een verzorgde en strakke haag.


De buxusmot is niet meer te stoppen. Als u naar een buxusvervanger zoekt zijn de ilex crenata soorten of de euonymus de meest geschikte soorten. Mogelijke vorstschade aan ilex crenata dark green Hoi,Ik heb vorig jaar in de herst een haag gezet van ilex crenata dark green , deze had de éérste winter goed doorgekomen. Donkergroen (kleiner) blad Traaggroeiend Perfect voor bolvormen en haagjes Tip! Ilex aquifolium ‘Alaska’ is een flinke groeier en geeft schitterende rode bessen in de herfst.


Merels zullen u dankbaar zijn als u deze soort aanplant. Tevens wordt de haag op termijn ondoordringbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts