vrijdag 22 september 2017

Paardenschommel

Nu tot korting op unieke WICKEY schommelzitjes - Nu voordelig bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie schommels! Schommels tegen de laagste prijzen.


Met de paardenschommel hebben alle cowboys en cowgirls beslist veel plezier! De ruiter kan zich aan de wapperende manen van de paardenschommel vasthouden en samen met het nieuwe speelvriendje over velden en weiden galopperen.

De stevige paardenschommel voor kinderen is gemaakt van gerecyclede autoband. Het paard heeft echte manen gemaakt van touw. Paardenschommel - blank hout. Voor kinderen die dol zijn op paarden en pony’s is een paardenschommel heel leuk om in schommelen en mee te spelen. En wat leuk is dat er best een aantal leuke paardenschommels te koop is.


Wil je een schommelpaard kopen? NL Snelle levering uit voorraad! Houden jouw (klein)kinderen van dieren en ravotten, dan is deze unieke paardenschommel een prachtig geschenk.


Dit schommelpaard zorgt gegarandeerd voor vele uurtjes schommelplezier.

Stevige paardenschommel gemaakt uit een autoband en lange manen van touw. Het materiaal is veilig, zeer duurzaam en betrouwbaar. Lengte koord is max m. CE gecertificeerd Dit ingenieus schommelpaard is gemaakt vanuit één stuk gerecycleerde band in de vorm van een paar compleet met golvende paardenmanen.


De schommel kan binnen of buiten worden gebruikt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Prachtige houten paardenschommel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Bijzonder geschikt voor kinderen die nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een paardenschommel is gemaakt van een gereclyde autoband. Deze schommel is geschikt voor binnen en buiten en geeft veel speelplezier. Dat vereist wel stevig op je benen blijven staan. Hoog in de lucht met houten schommels en kinderschommels Bestel nu een Wickey schommel met glijbaan en klimwand jaar garantie Altijd voordelig!


Toon alle resultaten uit de webshop. Creatief bloemschikken met binnenbanden van fietsen. Dit zitje werd door designers uit een gebruikte autoband gemaakt in de vorm van een paard.


Gemiddelde beoordeling (0) Voor dit artikel is nog geen beoordeling geschreven. Schrijf als eerste een beoordeling en help.

Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele. Kerst bij Sissy-Boy Haal het ultieme kerstgevoel in huis met de Sissy-Boy kerstcollectie. Je ontdekt de collectie in onze winkels.


Where stories come together.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts