maandag 18 september 2017

Schelp badje

Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste badjes voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


De grootste collectie badjes vind je hier!

Badjes tegen de laagste prijzen. Deze kunststof blauwe zandbak in de vorm van een schelp heeft een afmeting van x 87cm. De zandbak bestaat uit twee delen. De losse delen kunnen apart gebruikt worden bijvoorbeeld als zandbak en zwembad.


Gebruik een schelp als zandbak en de andere schelp van de Paradiso Toys schelpen set als zwembadje. De blauwe schelp heeft al voor uren speelplezier voor mij zoontje gezorgd. Het is zeer praktisch dankzij de twee helften (zand en water) en het is licht, dus gemakkelijk te verplaatsen.


Je houdt er wel best rekening mee dat je er een zware steen ofzo oplegt als je het niet gebruikt, anders kan de schelp wel eens wegwaaien.

Deze tweedelige zand- waterschelp kan gebruikt worden als zandbak, maar ook als zwembadje. Jouw kind kan natuurlijk ook de ene schelp op de andere leggen om zich af te dekken voor viezigheid. Afmetingen van de schelp : 89x78cm. Ik heb deze schelp gekocht voor mijn Duitse herder, die wil graag in een badje als het warm is.


Maar omdat die plastic zwembadjes altijd scheuren, dacht ik het met dit eens te proberen. Nou hij is zijn geld dubbel en dwars waard. Daarnaast is de schelp afsluitbaar, ideaal om vuil buiten te houden. Halve schelp zandbak of badje. Je vult de schelp dan met stenen die energetisch kunnen reinigen of juist opladen.


Zandbak Schelp ,stevige kwaliteit in de kleur blauw. Zo maak je een soort spiritueel badje. In dat geval is Bergkristal een bekende batterij en Hematiet een populaire ontlader. Enkele schelp badje is gebruikt als badje in de douchecabine maar nu niet meer nodig hij is kleiner in omvang als van de dubbele s. Na gebruik kan een van de schelpen als deksel gebruikt worden waardoor het zand sch. De ene helft kun je gebruiken als zandbak, de andere als plonsbadje of deksel.


Doe je de beide helften op elkaar dan is de schelpenzandbak helemaal wind en waterdicht. De blauwe zandbak van Paradiso kan eveneens als plonsbadje gebruikt worden.

Ideaal voor de zomerse dagen! Kopen en verkopen op 2dehands. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De beide helften van de schelp zijn met zand of water te vullen.


Deze blauwe schelp is het perfecte geschenk voor uw kinderen! Avonds kunt u beide delen weer op elkaar leggen zodat de schelp altijd afgesloten blijft. Liefst in regenwater omdat hier geen kalk in zit. Let op: elk luchtplantje en schelp is uniek en kan wat kleine oneffenheden of knakjes bevatten. Gele schelp prima staat diameter 90cm.


De schelp is wat verbleekt maar voor de rest nog helemaal sterk en zonder breuk of barsten. Ook deze schelp heeft het nodig om ontladen en verschoont te worden van alle opgenomen energieën en dit kun je het beste doen om haar in een badje van zuiver bronwater te leggen, of onder zacht stromend water. Het opladen van deze schelp kan het beste gebeuren in de volle krachten van Moeder Maan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts