vrijdag 1 september 2017

Fleurs de l himalaya

Rituals Himalaya tot goedkoper. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Eau de parfum voor dames met de krachtige geur van Wilde Orchidee vermengd met het geraffineerde bouquet van Himalaya Pioen en een vleugje Katoen Musk.


Click on the appropriate options on the fragrance classification form below the perfume picture. Dit elegante parfum uit de vallei van bloemen roept beelden op van een zachte bries over het serene landschap van de Himalaya en het heilige Tibet.

Aan de lichthouten kleur van het dopje en de zachtroze kleur van het parfum kun je het al een beetje zien, dit is een wat lichtere geur. Fleurs de l’Himalaya is geïnspireerd op een zacht briesje dat over het serene landschap van het Himalaya gebergte waait. De geur straalt dan ook veel rust en sereenheid uit.


Ontwikkeld door de beste parfumeurs ter werel geïnspireerd op hun reizen naar het. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Mocht ik winnen, dan mag jij kiezen;). Op het moment draag ik Sun van Jil Sander, maar die vind ik nu wel een beetje te zomers. Ik vind het een heerlijke, zachte en verfrissende geur.

Bovendien is de flacon een mooie eyecatcher. Eenvoudig maar toch elegant dankzij de mooie houten dop en het fijne goudkleurige plakaatje waar de naam in gegraveerd staat. Ik was meteen heel erg blij en benieuwd en toch heeft het een tijdje geduurd voor ik ze ben gaan proberen. Onze excuses, het product is niet (meer) leverbaar.


Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze winkel. Begin op onze of gebruik de zoekfunctie. Het is een heel ander parfum dan Voyage en Inde, frisser, bloemiger en zeer geschikt om te dragen voor mijn werk. Snelle levering en gratis retourneren.


Gratis Personal Shopper Shop. De krachtige geur van Wilde Orchidee vermengt zich moeiteloos met het geraffineerde bouquet van Himalaya Pioen en een subtiel vleugje Katoen Musk als finishing touch. But this perfume I think is made for spring and summer! Flowers, a little bit sweet scent, so fresh, clean, meybe powdery. Every women should try it.


Another day I feel scent on my clothes. De bloemen van de pioenroos zijn een symbool van romantiek, rijkdom en zijn tegelijkertijd een teken van geluk en een goed huwelijk. Serieus bieden alleen als je echt interesse he. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Deze pin is ontdekt door Pam Hill.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. La fragrancia contiene orquídea silvestre, peonía y almizcle. The scent is floral-fresh.


It is still in production. om dit kado op een lijst te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts