donderdag 7 september 2017

Grindmatten met worteldoek

Worteldoek in breedtes tot meter voor o. Alle worteldoeken vind je op beslist. Bestel snel jouw worteldoeken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grindmatten met worteldoek

Het worteldoek heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Grindplaten met worteldoek. Deze platen zijn voorzien van een stevig thermisch bevestigde worteldoek. Het anti- worteldoek is vast aangebracht onder de grindplaten waardoor separaat anti- worteldoek niet meer nodig is. Kwaliteit grindmatten Lopen, fietsen of autorijden zonder weg te zakken en zonder spoorvorming of kuilen?


Het leggen van grindmatten is zeer eenvoudig en door iedere doe-het-zelver te doen. Geotextiel doek van gram per m². Hierdoor behoeft u geen anti- worteldoek te gebruiken.


Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten, bijv. Door grindmatten te gebruiken zorgt u voor een spoorvrij en stabiel grindoppervlak. U kunt grindroosters heel eenvoudig zelf aanleggen.


In onze webshop vindt u grindmatten met worteldoek en zonder worteldoek. Omdat dit een grindrooster met worteldoek is, heb je ook geen last van onkruid. Er komt dus weinig onderhoud bij kijken. Van plan om met grind een belastbaar pad te creëren? Dan is een grindrooster kopen geen slecht idee.


Wit of Zwart met worteldoek. Hoge kwaliteit vanaf 1per 1m2! Verzending is gratis ongeacht de hoeveelheid! Het bestellen van onze grindmatten met worteldoek gaat per m2.


U bestelt dus per vierkante meter en wij rekenen vervolgens voor u uit hoeveel van onze grindmatten met worteldoek u nodig heeft. Voorbeeld: U heeft een oprit van in totaal 30m2. Met deze splitplaat legt u gemakkelijk een grindpa oprit of parkeerplaats aan. De platen zorgen ervoor dat u een zeer stabiele ondergrond krijgt zodat u moeiteloos over het grind kunt lopen, fietsen of autorijden.


Zelfs met naaldhakken of met een rolstoel. Onze loods moet voor einde vh jaar leeg! Afhalen in Nijkerk liefst vrijdag-zaterdag. Splitplaten wit is speciaal voor de lichte soorten grind en split, zodat de platen zo min mogelijk opvallen. Maar ook onder een oppervlak met houtsnippers of split scheelt het u een hoop werk.


Daarnaast wordt een anti worteldoek vaak gebruikt bij het aanleggen van grind of gras middels grindmatten en stabilisatieplaten. Of wat dacht u van anti- worteldoek voor onder uw houten vlonder? Een innovatief vergrendelingssysteem maakt het mogelijk om de panelen met elkaar te verbinden en een ononderbroken oppervlak te creëren.


Grindmatten met worteldoek

Levering van ECCO platen door Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts