maandag 11 september 2017

Hoge smalle bloempot

Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Alle merken voor de laagste prijs. Bloembakken voor lage prijzen. Bekijk ons gehele wassen drogen strijken ssortiment online. Smalle en hoge plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om bij de ingang van een hotel, restaurant of winkel te zetten. Een hoge bloempot neemt weinig ruimte in, maar valt door de hoogte toch op.


Hoge bloempot in donkergrijs (antraciet). De bloempot is gemaakt van polypropyleen (kunststof) en is daardoor geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis.

Indien u de bloempot buiten wenst te gebruiken dient u gaatjes te boren in de onderzijde zodat overtollig water weg kan lopen. Diameter: bovenkant binnenzijde cm. Hoge kunststof terraspotten en bloempotten.


Traditionele én nieuwe kleuren zoals zachtgroen en lichtroze. De strakke hoge lijnen met wijd hangende bladeren spreken tot de verbeelding. Met een paar hoge bloempotten is het heel makkelijk om binnen of buiten een luxe en stijlvolle look te creëren. Er zijn zoveel plekken die.


De mooiste bloempotten en plantenpotten koop je bij HORNBACH. Wil je weten welke bloempot of plantenbak je het best kunt kopen? Bijvoorbeeld bloempotten , tuingereedschap of vogelhuisjes. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Ronde bloempotten zijn vaak de klassieke en traditionele vorm van een bloempot , maar er zijn ook originele ronde vormen met een eigentijds ontwerp.


Als puur design object staat een strak vormgegeven bloempot van mooi materiaal heel decoratief in de entree van een hotel of kantoor. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Plantenpotten en plantenbakken voor buiten.


Kies de sfeer die jij wil! Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze.


Vind de nieuwste collectie. In een handomdraai bij u geleverd. Ruim assortiment online bestellen! Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Hoge smalle bloembakken Nieuw in ons assortiment zijn een viertal hoge smalle polyester bloembakken. Smalle plantenbakken zijn perfect om toe te passen op uw dakterras of als terrasafscheiding. Ook erg mooi als eyecatcher in de woonkamer of hal.


Het gebruikte materiaal is Fiberstone (mengsel van polyester, gemalen graniet en fiberglas), dit maakt de pot supersterk en niet zwaar, maar zorgt wel voor een natuurlijke uitstraling. De bloempot heeft een prachtige hoogte van 80cm en met een inhoud van liter groot genoeg voor een breed scala aan plantsoorten. Iedere plant en iedere ruimte wenst een ander type plantenpot. Om deze reden bieden wij dan ook potten en bakken in alle soorten modellen. Hoge plantenbakken, ronde plantenbakken, extra brede plantenbakken, vierkante plantenbakken en ga maar door.


Heeft u het juiste model gevonden? Voor creaties waarbij je gebruik maakt van maar één vaas, vind ik het mooi om een ondoorzichtige vaas te nemen met een relatief grote opening (zoals urnen, kommen, soepterrines of schalen met voet) in plaats van de meer gebruikelijke hoge vazen met smalle openingen. Niet in de vensterbank maar op het raam bevestig je Twinzz: de magnetische bloempot voor zowel binnen als buiten. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis.


De supersterke magneten laten de bloempot tot op 24mm dik dubbel glas zweven. Rooster en watermeter los te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts