maandag 25 september 2017

Plantenhoes tegen vorst

Vind vorstbescherming planten. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Bestel veilig en betrouwbaar, Thuiswinkel gecertificeerd. Videx plantenhoes tegen vorst.


De plantenhoezen zijn voorzien van een praktische ritssluiting deze is niet alleen handig bij het aanbrengen, maar ook voor het af en toe beluchten en wat licht. Plantenhoes Winterbescherming - H.

Maat XXL Planthoes piramide mt XXL. De eerste nachtvorst hebben we achter de rug. Hoogtijd om de kwetsbare planten in onze tuin te beschermen tegen de koude. Vooral niet inheemse en tropische planten zijn niet bestand tegen vorst. Ook planten die in potten staan zijn gevoeliger aan lage temperaturen.


Deze plantenhoes met rits biedt een uitstekende bescherming voor uw planten tegen uitdrogende wind en vorst. Het is zo makkelijk als het aantrekken van je eigen jas! Maar wanneer moet je nou de plantenhoes gebruiken?

Vaak denken mensen dat je al bij graden de planten binnen moet gaan zetten en dat de beschermhoezen moeten worden gebruikt. Je planten kunnen wel tegen kou, maar onder de -graden Celsius hebben zij je hulp nodig. Bescherm wortels, stammen en kruin van uw mediterrane en vorstgevoelige planten, struiken en bomen tijdens de wintermaanden tegen vorst , sneeuw en ijzige wind met ons brede assortiment winterbescherming. Om planten tegen vorst , wind en regen te beschermen kun je ze inpakken.


De meeste planten kun je beschermen met een constructie van stokken en jute, met daartussen wat stro en droog blad. Hoge planten: met een constructie van bamboestokken en jute kun je een hoge plant de winter doorhelpen. Beschermt jouw planten tegen uitdrogende wind en vorst. Ze is water-, licht- en luchtdoorlatend zodat je de hoes gerust drie tot vier maanden rond de plant kan laten zitten. De hoes is voorzien van een trekkoord om veilig rond de basis van planten of potten vast te binden en een kwalitatieve ritssluiting waardoor je de planten snel kan in- en uitpakken.


Meestal wordt de plantenhoes tegen vorst gebruikt, maar je kunt de plantenhoes ook prima inzetten om de plant te beschermen tegen hagel of storm. Er zijn verschillende soorten plantenhoezen beschikbaar. Planthoes in een pyramidevorm die gebruikt wordt om bomen en struiken te beschermen tegen (lichte) vorst.


Bescherm je planten, bloempotten en plantenbakken tegen vorst. De beste vorstbescherming die je planten in bloempotten en plantenbakken kan bieden, is ze tijdens de winterperiode binnen zetten. In een serre bijvoorbeeld of in een voldoende geïsoleerd tuinhuis, waar ze bovendien ook genoeg licht krijgen. Vorstgevoelige planten gaan dood bij vorst.


Iedere plant is anders en de temperatuur en duur van de vorst waar ze tegen kunnen verschilt dan ook per soort. Winterharde planten maken een soort antivries aan als het kouder wordt.

Ze veranderen hun stofwisseling en komen in een rustfase. De hoes kan op een eenvoudige manier over de plant worden getrokken, daarna de rits sluiten en het aansnoerkoord aan de onderzijde aansnoeren. Met de plantenhoezen van Tuinartikelen. S (winterbescherming) Ø – h. Geef je beplanting de ideale bescherming in de winter tegen vorst en koude wind. De piramidevormige plantenhoezen zijn voorzien van een rits en een aansnoerkoord.


Zorg bij het inpakken van de plant dat de piramidepunt ondersteund wordt door een plaatstok of bamboestok. Katoenen plantenhoes of fleece dekens beschermen je planten tegen de vorst. Een beetje vorst kunnen de meeste planten nog wel hebben, maar wordt er strenge vorst verwacht? Pak dan de groene delen van kwetsbare planten in met een katoenen hoes of fleecedeken.


Daar waait de wind lekker doorheen maar tegelijkertijd isoleert dit spul heel goed. Wat een mooi bedrijf met mooie producten en leuke mensen. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer flexibel en klantgericht, fantastische producten tegen een zeer scherpe prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts