woensdag 22 oktober 2014

Annie cactus

Mis de show van Annie De Musical niet en bestel nu direct uw tickets! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Welkom bij de Cactus Oase.


De maanden december en januari gesloten.

Actuele entree tarieven, klik hier. Daarnaast vindt u op deze site nog meer informatie over mijn passie voor cactussen en het prachtige themapark de Cactus Oase die ik samen met mijn man Bert heb opgezet. Voor meer informatie mail of bel mij! CactusOase Anny en Bert van der Meer, Ruurlo.


Park voor jong en oud alles onder een. Anny Cactus vertelt graag over haar grote passie: de aloë vera-plant. De plant heeft een speciaal plekje in haar hart, vanwege de schoonhei groei, bloei en geneeskrachtige werking.


Ontdek wat zich in de grafkamer van de Cactus Piramide bevindt.

Onderweg belandt u ineens in Grootmoeders Tijd door een doorsnede van een historische boerderij, ambachtelijke schoenmaker en het Nostalgiehuis. Overal staan zitjes waar u kunt genieten van het uitzicht en waar u kunt luisteren naar de zingende en kletsende vogels. Anny van der Meer doorbreekt persoonlijk de taboes door met een penseeltje stuifmeel van een bloeiende cactus naar de stamper van een andere over te brengen, net zoals insecten dat doen.


Er zal een appeltje ontstaan dat uitgroeit tot een nieuwe vrucht. Fantastisch belevingspark! Heerlijke plek om tot rust te komen, plezier te maken én te leren. Of je nu alleen, samen of met je gezin komt, een bezoek aan Anny en Bert en hun levenswerk de Cactus Oase is altijd weer een belevenis! Als iemand zegt: “Ik rijd een Cactus ” weet iedereen wat voor auto diegene rijdt.


Dat is best knap want dat heeft Citroën in een paar jaar voor elkaar gekregen. Nu is er een nieuwe Cactus wij namen hem mee op roadtrip naar de ultieme Cactus locatie in Nederland. Geniet met ons van het imperium van Annie en Bert Cactus , zij hebben er meer dan jaar noeste arbeid inzitten.


Toonbaar vakmanschap van kweker Bert en tomeloze creativiteit van Annie Cactus. Фотограф с ненавистью в душе, Королева китов и Кактус. Je ziet ze overal: de cactus is helemaal in! Ga met de trend mee en maak zelf deze decoratieve cactus op een stuk hout.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. In de vroege uurtjes is culinair expert Alain Caron in het Noord-Hollandse Zwanenburg, waar in de bakkerij van Karel Goudsblom de eerste broden al uit de ovens komen.

Beleef evenementen met tickets van TopTicketshop! De Stip Top 10: Cactusoase Annie Cactus uit Ruurlo heeft haar eigen cactusoase. May-Britt Mobachen en Hilmar Mulder In de Cactus Oase in Ruurlo Gld. Is een permanente expositieIndian Art gallery.


Op Cactus oase te Ruurlo of neem contact op met Annie van de Cactus Oase. Set yourself apart with these gorgeous unique cactus tooled dove tail spur straps. Each set are hand tooled and hand painted. DINO - CACTUS - VOS - ANANAS. EGLO Tafellamp Coldfield cactus zwart.


Koop hem nu voor €3deze eglo tafellamp coldfield heeft een leuke vorm. In de jaren was er een echte cactus -rage, je kreeg een cactus bij elke aankoop cadeau. Onze leden zijn echter permanent besmet geworden met deze goedaardige ziekte: ze zaaien, stekken, groeien cactussen of vetplanten, enfin, ze kunnen niet meer ophouden met succulenten kweken! Kangaroo, I mean Nadler, is throwing a hissy-fit because General Barr would not tolerate dem bullying.


Grappig is de link tussen de naam van het evenement en de locatie. Prikkels speelt zich af in café De Cactus aan de Pastoriestraat. Je kunt deze avond luisteren naar Hannie Fonk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts