vrijdag 31 oktober 2014

Ov chipkaart online kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Bekijk nu onze uitgebreide collectie OV. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Hogar, perfumes, cosmética, cuidado e higiene personal, dietética sport, tecnología. Beide kaarten hebben voor- en nadelen.

Woon je in België, Duitsland of Luxemburg? Je hebt een digitale foto nodig en betaalt via iDEAL. Je kunt dan ook je kaart via PayPal betalen.


Op deze pagina kunt u lezen wat de voordelen van een anonieme ov - chipkaart kopen kunnen zijn. De anonieme ov - chipkaart. Met saldo kunt u eenvoudig reizen.


Kies als eerste uit onderstaande categorieën.

Stap 1: kies een categorie. Vormen van kortingen zijn daluren korting, leeftijd korting en regionale korting. Lees meer over de kosten of koop je saldo online. U kunt dan het poortje niet openen. Aan de hand van de geboortedatum wordt de prijs bepaald.


Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen. Een los kaartje kan uitmaken in de prijs van je reis. In de meeste gevallen ben je duurder uit in vergelijk met het reizen op saldo. Saldo zet je op jouw kaart bij de NS-kaartautomaat. Wil je 1e klas reizen of wil je gebruikmaken van de Samenreiskorting?


Dat regel je bij een NS-kaartautomaat. OV - chipkaart te vergemakkelijken: het aanvraagpakket persoonlijke OV - chipkaart. Verkoopautomaten op het station. Servicebalies van OV -bedrijven.


Stations, supermarkten, tabakszaken.

Een abonnement koop je online via de webshop op qbuzz. Dit kan ONLINE of bij de NS-kaartautomaat en NS-servicebalie. Wilt u een eenmalinge chipkaart voor uw kind aanschaffen? Dit kan alleen bij de NS-kaartautomaat of bij een NS-servicebalie. Ik heb online en OV chipkaart aangevraagd.


Aan datzelfde kaart kan ik een NS abbonement koppelen, toch? Gewoon op NS station bij een apparaat? Dat kan makkelijker én voordeliger!


Koop je kaartje heel eenvoudig via de NS-app: bestel je treinkaartje, betaal via de app en je e-ticket staat direct op je mobiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts