maandag 13 oktober 2014

Ph chloor meter digitaal

H en conductiviteitsmeters. Vind ph meter als je nu zoekt. Bespaar tot wel via kiesproduct. De pH waarde is van belang omdat anders de chloortabletten hun werk niet kunnen doen.


Als de chloortabletten niet werken ontstaan er algen en bacteriën in het zwembad. Met deze digitale pH meter meet u eenvoudig de pH waarde, oftewel de zuurtegraa van uw zwembadwater.

Het is belangrijk de pH waarde van uw zwembad of jacuzzi goed op peil blijft. Dit zorgt er onder meer voor dat het desinfectiemiddel dat u gebruikt, zoals chloor , goed zijn werk kan doen en u geen vuil, troebel of groen water krijgt. Wanneer de pH waarde te laag of juist te hoog is kunnen er vervelende klachten ontstaan zoals rode ogen, brandende ogen en zelfs een geïrriteerde huid. Ook wanneer er te weinig of teveel chloor in het water zit kunnen er klachten ontstaan. Zeer onnauwkeurig apparaat, Dient gekalibreerd worden met teststrips.


Wijzer danst alle kanten op ,bij keer dezelfde test binnen min iedere keer andere waardes. Via de gemakkelijke bediening kunt u in een handomdraai uw metingen verrichten en worden teststrips overbodig. Elektronisch meten is accurater, betrouwbaarder en veel sneller.

Werkt het chloor niet optimaal dan krijgen bacteriën de kans om zich te verspreiden in het water en wordt de water kwaliteit minder. Dus doe PH testen zwembad altijd na een actieve dag in jouw zwembad. Garantie op deze chloormeter is jaar. Ontdek ons uitgebreid assortiment analoge en digitale pH - en. Dat is maar goed ook, want met de verkeerde pH waarde heb je niets aan chloor.


Er zijn zowel elektronische ph en chloormeters als handmatige zwembad testers. Digitale chloormeters zijn nauwkeuriger dan manuele, omdat je de chloorwaarde simpel af kunt lezen op een display. Deze pH - meter wordt bovendien geleverd met ijk-vloeistof zodat je direct de meter kan kalibreren en aan de slag kan.


Ook deze meter is volledig digitaal. Deze meter is daarom ideaal voor als u al een apart meetapparatuur heeft voor chrloor of alkaliteit. Nadat de pH - meter gekalibreerd is kan de meter in het water ondergedompeld worden.


Vervolgens wordt de pH -waarde automatisch op een display getoond. Welke pH-meter past bij uw toepassing? Koop nu sportartikelen vanaf €00! Onthoud deze optimale waarde.


Het opmeten van het pH -niveau behoeft geen kalibratie. AFSTELLEN VAN HET OPTIMALE CHLOORNIVEAU OP DE METER : A.

Ik heb nu een offerte binnen voor een Hanna meter die al eerder genoemd is. Maar het was beter om ook een chloor meter erbij te nemen. Waardoor de totalen prijs bijna 4euro kost. Zwembad meter app Ondilo ICO Vanaf € 44tot € 45De zwembad meter app - Ondilo ICO is dé ideale partner voor helder en gezond water zodat u zorgeloos kan zwemmen.


De pH - en Chloor waarde van uw zwemwater meten was nog nooit zo makkelijk! Met deze elektronische pH - en chloormeter kunt u in een handomdraai de actuele waarden op uw meter aflezen. Teststrips zijn overbodig!


De pocket pH meter is snel, eenvoudig, waterdicht en digitaal. De ph meetsondes zijn voor automatische doseersystemen. De teststrips zijn de eenvoudigste, goedkoopste maar minst nauwkeurige pH meting. Om een pH meter nauwkeurig te laten meten kan u hem best tot maal per seizoen ijken.


H testers zijn ook altijd voorzien van meerdere waardes die je kunt meten, zoals chloor , zout of koper. Om het zwembadwater gezond en helder te houden, dien je de waterkwaliteit regelmatig te testen. Hierbij spelen de chloor - en pH -waarde een belangrijke rol. Maar ook de alkaliniteit en het cyaanzuurgehalte zijn belangrijke parameters. In deze categorie vind je alle zwembad testers terug die je helpen bij het testen van het zwembadwater.


H - meter en temperatuurmeter - Met deze nauwkeurige pH - meter kun je eenvoudig en snel de pH -waarde van je water meten. De ideale pH -waarde van het zwembadwater ligt tussen de 7. Een fijne bijkomstigheid is dat het apparaatje ook de temperatuur van het water kan meten. De pH -waarde meten: gebruik een digitale pH meterAls je de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts