vrijdag 3 oktober 2014

Balkon veilig maken voor kind

Bereken online of bel Gratis! Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!


Een kindvriendelijk balkon , dat klinkt best als een uitdaging. Wij geven tips voor een mooi en groen balkon waar je kinderen veilig kunnen spelen en genieten van de buitenlucht. Zorg dat je balkon veilig is.

Het klinkt logisch, maar ten eerste moet je natuurlijk zorgen dat je kinderen bij het spelen niet zomaar van het balkon kunnen vallen. Hoe maak je een balkon veilig voor kinderen Als u in een huis, appartement of condominium dat beschikt over een balkon op een tweede verdieping of hoger woont, moet u overwegen uw kind veiligheid. Onderschat uw kind nooit in zijn ondernemingsdrang en neem tijdig maatregelen om ernstige valongevallen te voorkomen. Zodra een kind zelfstandig en goed kan lopen, is het belangrijk om samen met uw kind te oefenen met traplopen. Laat uw kind voor u uit, aan de brede kant van de trap, naar boven gaan.


Een kat die achter een vogel of insect aanzit of een wolk volgt met zijn ogen, kan per ongeluk van de reling van het balkon vallen. Als je je huisdier op het balkon toelaat, moet je weten hoe je je balkon veilig kunt maken , om verwondingen of vallen te voorkomen. Buiten rond kruipen en spelen is leuk en leerzaam, maar er liggen helaas ook wel wat gevaren op de loer.

Neem het zekere voor het onzekere en maak je tuin veilig (er) voor je kind met deze tips. Kindvriendelijke tuin maken. De beste manier om ‘buitengevaren’ te ontdekken is je tuin of balkon vanaf kindhoogte te bekijken. Beschermt tegen ongelukken en voorkomt dat uw kind dingen naar beneden gooit wanneer hij of zij op het balkon aan het spelen is.


Ook erg praktisch om gevaarlijke trapopeningen op een eenvoudige manier kindveilig te maken. Het weerbestendige fijnmazige net is gemakkelijk aan de balustrade te bevestigen. Met ringschroeven en bevestigingsbandjes. Balkon veilig maken voor kinderen?


Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. Checklist voor het kindveilig maken van je huis Die kekke glazen vaas die op de grond staat kan daar nog wel even blijven staan zolang je baby alleen nog maar kan liggen en kijken. Ook de schoonmaakmiddelen onder de gootsteen kunnen nog geen kwaad en de snoertjes van de televisie zijn nog veilig voor je baby in de box.


VeiligheidNL maakt gebruik van cookies en daarnaast verwerkt VeiligheidNL persoonsgegevens voor de uitvoering en het verbeteren van onze dienstverlening. Door hiernaast op “ok” te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie op de websites van VeiligheidNL. Dit veiligheidsnet beschermt tegen ongelukken en voorkomt dat het kind dingen naar beneden zou kunnen gooien wanneer hij of zij op het balkon aan het spelen is. Ook verminderd het gevaar van het hoofd klemmen tussen ruimtes. Je huis kan niet veilig genoeg als het om de kinderen gaat.


Wij van de kinderveiligheidswinkel proberen elk huis zo kindvriendelijk te maken als mogelijk.

Veilig wonen voor kinderen en ouderen – tuin en balkon Iedereen met een eigen tuin heeft specifieke wensen omtrent de inrichting ervan. Werken in de tuin kan een zeer gevarieerde, creatieve en plezierige bezigheid zijn voor ouderen. Ik heb een peuter van jaar en vind dit best eng. Natuurlijk let ik op maar toch wil ik het hoger afzetten.


Ik wil het balkon geschikt laten maken voor mijn kat zodat ze veilig op het balkon kan zonder risico op ontsnappen of vallen. Hiervoor dient het balkon aan de voorzijde, bovenzijde en zijkant met netten of gaas afgeschermd te worden. Ik heb toestemming van de VVE, op voorwaarde dat er geen beschadigingen aan de balustrade komen. Bij het veilig maken denk ik niet aan het spannen van een net of zeil voor de spijlen. Dit heb ik al geprobeerd en werkt helaas niet Er zou dus een soort van constructie voor de spijlen geplaatst moeten worden daar de constructie van het hekwerk ook wat afstaat van het balkon oppervlak waardoor voetjes ertussen kunnen komen.


Denk aan een toeristisch uitzichtpunt bij een rots, voor toeristen. Daar zet de VVV ook geen groot hek of net voor. Nee, daar maken ze een veilig makkelijk en aantrekkelijk toegankelijk terrasje met een borstwering. Als je eenmaal zo’n prettig balkonnetje hebt gemaakt, hoef je geen hek meer te zetten voor de rest van de afgrond. Ik woon op de 6de verdieping en ik heb een kitten van weken.


In de zomer zou ik haar graag op het balkon laten. Maar ik moet hem wel eerst veilg maken. Ik zat te denken aan een kattennet onderaan waar de opening zit. Onze webshop biedt een groot assortiment producten om je huis, kinderopvang, peuterspeelzaal of school kindveilig te maken. Alles op voorraad en altijd scherp geprijsd.


In onze shop vind je traphekjes, deurstrips, magneetsloten, tafelhoekjes, stopcontactbeveiligers, gehoorbescherming, bedhekjes, toilettrainers en nog heel veel andere kinderveiligheidsartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts