dinsdag 7 oktober 2014

Garage toet toet

Zoek naar toet toet op de nieuwe KensaQ. Haal vandaag nog die vtech in huis. De garage : De garage op zich is erg leuk speelgoed. Het ziet er vrolijk uit en er zitten meerdere functies op.


Zo leren de kinderen iets over het weer en de garage zingt liedjes. Deze waren tot op heden echter dakloos.

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Druk op de knipperende toetsen van de garage voor vrolijke zinnetjes en muziek én leer kleuren en eenvoudige verkeersregels. Beweeg de voertuigen over de Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties.


Verbind de garage met andere speelsets en bouw je eigen Toet Toet Auto’s stad! De rijbaan herkent alle voertuigen uit de Toet Toet serie en door de losse wegdelen kun je hem vastkoppelen aan de Toet Toet Garage en Brandweerkazerne. Met de Toet Toet Auto’s Garage beleven kleintjes volop interactief speelplezier! Rijd met Tim Takelwagen de lift in en stop op de gewenste verdieping bij het tankstation, de wasstraat of de weegschaal.


Alle speelsets kan je vinden op deze pagina.

De voertuigen zijn voorzien van lichtjes en allerlei grappige geluidjes en melodietjes. Daarnaast zijn er vele mooie sets waarmee de kleintjes banen kunnen bouwen, een garage , een lanceerbaan en zelfs een vliegveld! Bestel hier speelgoed online.


Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. De Toet Toet Auto’s gaan op vakantie! Zie hoe ze een tussenstop maken bij de garage , hun laatste boodschappen inslaan en natuurlijk ook nog even bij het tankstation stoppen.


Gelukkig is daar de lanceerbaan om aan de overkant te werken. Rijd met de takelwagen door de wasstraat en stop bij de winkel en het tankstation. Luister naar de grappige zinnetjes en gezongen liedjes.


Het betreft een garage speelset, waar eveneens een rijbaan bij zit. Er zit zelfs een heuse lift in het pakket, waarmee je op een hogere verdieping kunt komen. In het pakket zit niet alleen een leuke autobaan, maar ook krijg je hier de Teun de.


VTech Toet Toet aanbieding: garage speelset. Niet toeteren anders poept de dikke man op je hoofd Ik voel me sexy als ik. Bedankt voor de duizend likes!

Beslist de laagste prijzen. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Vang samen met Pieter Politie de boef en stop. SPELEN MET DE TOET TOET GARAGE ! Vtech toet toet online kopen?


Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind jouw ideale spel. Vind toet toet auto garage op Marktplaats.


Wat is er eigenlijk zo speciaal aan deze garage ? Vinden de kinderen het echt zo leuk of valt het tegen als hij eenmaal in huis staat? En wat vinden de ouders er van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts