maandag 6 oktober 2014

Vlechtwerk beschermer

De Vlechtwerk beschermer met PTEF 650ml voorkomt het aanhechten van vervuiling op vlechtwerk. Daarnaast beschikt de beschermer over een krachtig UV-filter ter voorkoming van verkleuring en veroudering van het materiaal. Het vlechtwerk blijft soepel en zal ook bij lage temperaturen niet breken. Eden vlechtwerk beschermer 650ml.


Reiniger met krachtig UV-filter die het snel verkleuren, verouderen en verweren van (wicker) vlechtwerk voorkomt.

Het materiaal blijft soepel en zal ook bij lage temperaturen niet breken. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Beschikt over een krachtig UV-filter ter voorkoming van verkleuring en veroudering van het materiaal.


Laat een beschermlaag achter die de levensduur van het materiaal verlengt. Deze vlechtwerk en textileen beschermer helpt om vlekken te voorkomen. Het UV-filter behoudt het nieuwe uiterlijk langer en verlengt de levensduur van uw tuinmeubel.


Wij adviseren u voordat u deze beschermer gebruikt uw vlechtwerk en textileen eerst te reinigen met de vlechtwerk en textileen reiniger.

Het textileen is schoon te maken met onze vlechtwerk en textileen reiniger. Wij adviseren om het meubel te behandelen met onze vlechtwerk en textileen beschermer om het intrekken van vuil, vlekken, vogeluitwerpselen, groene aanslag en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden te voorkomen. Ook heeft deze vlechtwerk en textileen beschermer een UV filter, zodat uw tuinmeubels beschermt zijn tegen UV en zodoende langer mooi blijven en een langere levensduur hebben. Beschermer die het aanhechten van vervuiling voorkomt op vlechtwerk. Deze textileen beschermer brengt een krachtig Uv-filter aan op het textileen ter voorkoming van verkleuring en veroudering.


Hoe gebruik je de textileen beschermer ? Voor gebruik de flacon goed schudden. Onderhoud vlechtwerk tuinmeubelen. Vlechtwerk tuinmeubelen kunnen het beste worden onderhouden door de tuinmeubelen af en toe schoon te maken met een niet agressief sopje, we raden hier aan om de onderhoudsmiddelen te gebruiken die geschikt zijn voor tuinmeubelen, omdat hier geen stoffen inzitten die het kunststof of het aluminium aantasten. Op zoek naar een onderhoudsmiddel voor uw vlechtwerk tuinmeubelen ? Om het product schoon te maken kan het beste de vlechtwerk reiniger worden gebruikt of een zacht sopje.


Let altijd op met schoonmaakmiddelen waar bleekmiddelen aan toe zijn gevoeg deze zijn niet geschikt om wicker mee schoon te maken. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen het aanhechten van alle soorten vuil en vlekken, waaronder groene aanslag, bomenhars, vogel-, insecten- en spinnenuitwerpselen, (zoute) zeelucht, zure regen, industriële neerslag en roet- en metaaldeeltjes. De beschermer zorgt voor een langdurige bescherming van tuinmeubelen met vlechtwerk en textilene.


Daarnaast maakt de beschermer het materiaal van je tuinset water- en vuilafstotend.

Dé ultieme en langdurigste bescherming tegen alle soorten vuil en vlekken, waaronder bomenhars, vogeluitwerpselen, insecten, (zoute) zeelucht, zure regen, industriële neerslag en roet- en metaaldeeltjes. Voorkomt uitdroging en verkleuring. Houdt u uw tuinmeubels ook graag mooi en schoon?


Dan zijn de reinigende en beschermende middelen van 4SO een uitkomst! Hogedrukreiniging, Afspuiten, MVO. Als het gaat om hogedruk reiniging , komt er vaak meer bij kijken dan even voor te rijden en aan de werkzaamheden op te starten.


Koop hem snel bij onze partner webshops. Op een dag zou het zo kunnen zijn dat uw tuinmeubelen gaan roesten. Dat is natuurlijk moeilijk te voorkomen. Maar je kunt het proces wel vertragen.


Daarom ideaal voor het beschermen van vlechtwerk en textileen tuinmeubelen. Doordat er een UV-filter in de protector zit beschermt deze niet alleen tegen vuil maar ook tegen verkleuring van het wicker en textileen. De reiniger zorgt ervoor dat groene aanslag gemakkelijk verwijderd kan worden en de beschermer bevat een UV-filter en voorkomt dat vuil kan aanhechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts