maandag 20 oktober 2014

Boschhoeve wolfheze

Bekijk nu de laagste prijs voor Wolfheze. Boek uw Hotel in Wolfheze online. Dahlia spektakel Zaterdag augustus Zondag augustus.


Wij organiseren schitterende paardrijvakanties in een uniek natuurgebied. Tuin en Theeschenkerij: april tot oktober, iedere donderdag en vrijdag van 10.

In de maanden juli, augustus en september ook op zaterdag, evenals op 2e paasdag en 2e pinksterdag. De kwekerij ligt aan een fietsknooppuntenroute en vormt daarom een leuk rustpunt tijdens een tocht! Kwekerij en tuin De Boschhoeve. Ruïne Landhuis de Boschhoeve.


Lang hebben de bewoners er dus niet van kunnen genieten. De allermooiste bloemen voor boeketten. Hoogzomer is de beste tijd voor een bezoek aan de pluktuin van de Boschhoeve.

Wolfheze heeft gemeentelijke monumenten, zijnde gebouwen van GGZ-instelling Pro Persona (namelijk het Hoofdgebouw, Sonneheerdt, De Vlinder, de kerk en de watertoren), de voormalige Van Beeck Calkoen-school (Parallelweg 1en 12 tegenwoordig woonhuizen), het stationsgebouw, en de Boschhoeve (Boshoeve 2). Vanuit het zuiden: Afslag van de Arichting Oosterbeek. In Wolfheze na het spoor rechts, de derde weg links leidt naar ‘De Boschhoeve ’. Na km links richting Wolfheze , in Wolfheze voor het spoor links, de derde weg links leidt naar ‘De Boschhoeve ’. Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve. Bij verblijf in de vakantieboerderij is geheel- of gedeeltelijke verzorging mogelijk, alsmede zelfverzorging.


De keuken is een gedeelde keuken met het personeel van manege de Boschhoeve. De boerderij is alleen buiten de schoolvakanties beschikbaar. Vorig weekend naar de Lentemarkt op de Boschhoeve in Wolfheze geweest.


Achter een oude boerderij zit een prachtige tuin, mooie voorjaarsborders, boomgaard en een hele bloemrijke moestuin. In de landbouwschuur kun je lekker een kop thee drinken en winkelen in een kleine tuinwinkel. De tuinen van De Boschhoeve staan nog volop in bloei. In de ‘mooie moestuin’ zorgt de rijke oogst aan groenten, pompoenen, kruiden en bloemen voor prachtige stillevens.


In de pluktuin kunnen nog steeds volop boeketten in alle kleuren worden geplukt.

De plantendokter biedt advies en informatie bij ziekten en plagen. In de bossen rond Wolfheze liggen prehistorische grafheuvels. De tuin, moestuin en boomgaard van de Boschhoeve , Boshoeve zijn van februari tot oktober te bezichtigen. Wolfheze , vroeger Hoog- Wolfheze , is een dorp in de gemeente Renkum, in de Nederlandse provincie Gelderland. Ongeveer een kilometer ten zuiden van het dorp liggen overblijfselen van een eerdere vestigingsplaats van het dorp Wolfheze (Oud- Wolfheze ). Entree: €- per persoon (kinderen gratis).


Het derde lustrum van ons Sneeuwklokjesfeest! Wandelroute De Boschhoeve. Deze pagina beschrijft een wandeling via: NS Station Wolfheze , Kerk Wolfheze , Watertoren, Bezinningskunstwerk, Van doden met slechts een nummer, Oorlogsmonument Wolfheze , Restant Hekwerk, De Boschhoeve , School en huizen, NS Station Wolfheze.


Gelderland - De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve -thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts