dinsdag 14 oktober 2014

Buffetwarmer aanbieding

Specialistisch advies nodig? Koop en verkoop buffetwarmer eenvoudig op Marktplaats. Nu in de aanbieding van €2voor € 2houd voedsel gemakkelijk warm met deze. De buffetwarmer is voorzien van compacte geëmailleerde bakjes en plastic deksels.


Dankzij de cool touch handvatten, is deze buffetwarmer extra veilig in gebruik.

Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Online of in één van onze winkels. Buffetwarmers koop je eenvoudig online bij bol. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Niet alleen aanbiedingen worden weergegeven maar ook standaard productvergelijking behoort tot de mogelijkheden. Het komt voor dat een product bij een supermarkt in de aanbieding is, maar dat de normale prijs van een andere supermarkt toch lager ligt. De Inventum buffetwarmer BW315S is te gebruiken als buffetwarmer én als warmhoudplaat.

De temperatuur is gemakkelijk in te stellen door middel van de traploos regelbare thermostaat. Buffet server , in buffetwarmer en warmhoudplaat. Met warmhoudschalen van liter en regelbare thermosstaat. Vergelijk meer Keukenapparatuur aanbiedingen op Beste. De laagste prijs in het afgelopen jaar was €19.


Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Bekijk hier alle aanbiedingen van ALDI. Elke week zijn hier nieuwe weekacties, weekendacties en non-food acties te vinden. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Warmhoudplaat met instelbare thermostaat.


RVS serveerschalen met transparant deksel. Ook te gebruiken als rechaud en bordenwarmer. Elektrische universele buffetwarmer met bakken van 2LDeze buffetwarmer is veelzijdig te gebruiken.


Een RVS warmhoudbak met daarin RVS bakken met transparant deksel. Elke bak heeft een inhoud van liter. Maar wij hebben nu de oplossing, namelijk de buffetwarmer !

Gezelligheid kent geen tijd. Wat is nou leuker dan samen eten met uw familie of vrienden? Vandaag hebben wij dus deze unieke deal voor u. De buffet server wordt in restaurants vooral gebruikt voor (zoals de naam al zegt) een lopend buffet. Deze pagina toont je informatie over deze aanbieding. Deze grote rvs buffetwarmer is een warmhoudplaat en rechaud tegelijk, ideaal voor het warmhouden en serveren van voedsel en het voorverwarmen van borden bij een diner, buffet, barbecue en feest.


Dit product is uit ons assortiment. Per schaal ontvang je ook een transparant deksel. De schalen zitten samen in een grote schaal die zich bevindt op een roterende basis.


Als je het buffet zonder snoer gebruikt, blijven de gerechten nog tot een uur op temperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts