vrijdag 24 oktober 2014

Rolhekje trap

Rolhekje trap

Het dreambaby oprolbare traphekje is een van de meest veelzijdige traphekjes van Dreambaby. Of je nu een nauwe doorgang hebt of een brede, dit rolhekje past vrijwel in iedere situatie. Ben je op zoek naar een traphek?


Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs! Juist moeilijke trappen zijn voor ons een uitdaging. Ook kiddyguar schaarhekjes, harmonica en ikea traphekjes aangeboden en gezocht.


Dit is een geweldig nieuw type Rolhekje dat aan alle eisen voldoet, met een snelkoppeling en een GRATS extra montage set. Hoogte van het scherm is cm. Max hoogte van het oprolmechanisme cm. De ideale bescherming voor uw kind bij trap constructies of deuropeningen van cm. Kiddy Guard Voordelen: De Kiddy Guard is e envoudig te monteren.


Ik heb het hekje gemonteerd bij de opgang van de trap in de hal, een goedkoper houten hekje zou hier onhandig zijn. Het nodig ook niet uit tot klimmen zoals een houten hekje wel doet. Zonder meer het geld waard(het beschermt uw (klein)kind voor een val en is verder geen storend element. Het rolhekje is geschikt voor zowel boven en onder de trap. Daarnaast is hij heel erg geschikt voor langere kinderen door zijn hoogte van wel cm.


Hierdoor voldoet hij aan alle veiligheidseisen! Nu we het toch hebben over veiligheid! Alle traphekjes zijn in breedte verstelbaar, maar voor welk trap hekje kies je nou? Nieuw Ophalen of Verzenden.


Rolhekje trap

Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden om het beste traphekje voor jouw woning te kunnen realiseren dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij van de Kinderveiligheidswinkel proberen je een beetje wegwijs te maken in de wereld van traphekjes! Vooral met kinderen een belangrijke zaak. In huis gebeuren de meeste ongelukken bij de trap. Ook een traphekjes aanbieding moet voldoen aan wettelijk gestelde eisen.


Wij adviseren je graag over een traphek aanbieding en kunnen je helpen om de juiste keuze te maken. Deur-, traphekjes en accessoires online kopen bij Dreambaby. En als het hekje opengerold is, kunnen kleine kinderen onmogelijk langs! Deze beveiliging is van polyamide, versterkt met glasvezel en kinderen kunnen onmogelijk tegen het rolhekje opklimmen of erdoor duwen. Wij leveren een groot gedeelte uit ons veiligheidsassortiment zoals traphekjes, deurhekjes snel uit voorraad.


Beveilig je trap -of deuropening met het RolyGate oprolbare traphekje van A3. Voorkom dat je kindje van de trap valt door deze te blokkeren met een traphek. Het RolyGate traphekje is gemakkelijk met één hand te bedienen, maar de dubbele handeling maakt het voor kinderen onmogelijk om te openen.


Een rolhekje is een traphekje met rolsysteem. Omdat ze flexibel in te stellen zijn en weinig ruimte in nemen als ze helemaal opgerold zijn, is het traphekje met rolsysteem vrij populair. Dit type is redelijk nieuw. Toch komt het rolhekje niet zo goed uit de test van de Consumentenbond. Volgens hen kleven er een aantal nadelen aan het rolhekje.


Rolhekje trap

De enige optie voor een traphekje beneden lijkt me een hekje dat rust op de tweede tree van de trap , en dan het liefst een rolhekje want. Op deze manier vermijd je dat je kindje de trap niet kan opklimmen of, slechter nog, er vanaf kan vallen. Een deurhekje vermijdt dat je kleine uk ongezien naar buiten kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts