vrijdag 31 oktober 2014

Bloempot mica

Bloempot mica

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget. Zin in een avond vol vrolijkheid? Bezoek dan een concert van Mika! Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken.


Combineer en creëer naar hartenlust, want de mogelijkheden zijn onbegrensd. De collectie bestaat uit bloempotten , vazen, servies, verlichting en kleine meubels. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Bloempot mica

Uit onze collectie potterie. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Een veelzijdige collectie. Mica Schaal rond tusca h10. Van kunstplanten tot lampen, van vazen tot stoelen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Hij heeft een elegante stenen look maar is eigenlijk gemaakt. Deze lichtgrijze Bravo bloempot is van het merk Mica.


De ronde bloempot is gemaakt van hoogwaardig kunststof en lijkt door zijn betonlook erg op een stenen variant. De bloempot heeft als groot voordeel, dat deze licht is van gewicht, krasvast is en minder snel breekt dan terracotta of stenen bloempotten. Wij bieden onze klanten geen exclusiviteit, maar doen ons uiterste best om bestaande actieve verkooppunten op de meest gunstige manier voor alle partijen te combineren. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Leuke speelse bloempot in de vorm van een vis. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De blauwe bloempot is van aardewerk en leuk om bijvoorbeeld aan de muur te hangen. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen!


Bloempot mica

Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan! Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. De verschillende collecties geven je interieur elk op hun eigen manier net dat beetje meer.


Of het nu gaat om een bloempot voor op de vensterbank of om een exemplaar voor buiten op het terras, met ons aanbod kun je alle kanten op. Bloempotten voor binnen en buiten. Hout, kunststof, aardewerk en nepgraniet zijn de materialen die het vaakst gebruikt worden voor het maken van bloempotten. Uiteraard zijn ze er vervolgens nog in allerlei. Stenen bloempot voor buiten.


Behalve aardewerk bloempotten voor buiten verkopen we bij Warentuin ook stenen bloempotten voor buiten. Een stenen bloempot voor buiten geeft je tuin een strakke uitstraling. Bovendien zal dit materiaal nooit verkleuren of scheuren door weersinvloeden als zon of regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts