woensdag 1 oktober 2014

Blokker aux kabel

Specialistisch advies nodig? Ontdek ons grote assortiment kabels van vele merken. Als je op zoek bent naar een kabel om jouw computer aan een groot scherm te koppelen, internet te verleggen of audio uit een box te laten komen, ben je bij Blokker aan het juiste adres.


Blokker aux kabel

Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment aan kabels. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Deze universele aux kabel is ideaal voor in de auto. Met deze aux kabel kunt u uw eigen muziek afspelen op de autoradio. De aux kabel is gewoon plug and play, dit houdt in dat u niks.


Blokker aux kabel

De kabel heeft een diameter van milimeter, de kabel is daarom ook bekend onder de term mm kabel. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Een laadkabel voor het opladen en synchroniseren van mobiele telefoons en andere apparaten die een micro-USB of 8-pin aansluiting hebben. De kabel is groen en geel en heeft een ananas op de voorkant.


Jack Aux Kabel Stereo meter zwart. Deze stereo audiokabel met mm connectoren is geschikt voor het verbinden van. Om een aux kabel te verlengen heb je meerdere opties.


Blokker aux kabel

Je kan een verlengkabel gebruiken. Dat is een kabel met een mannetje (male) en een vrouwtje (female) plug. De vrouwelijke aansluiting kan je verbinden op je bestaande aux kabel.


Verlengkabels zijn er tot lengtes van ongeveer tien meter. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners. De AUX - kabel heeft verschillende soorten pluguiteinden, waarvan de jackplug de meest gangbare is. Een andere naam voor een AUX - kabel is de jack- kabel. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten.


Met de mm mini jack- kabel sluit je bijvoorbeeld je mp3-speler aan op een koptelefoon. Of je nu meters kabel nodig hebt om je boxen vanuit alle hoeken van de kamer met je stereo te verbinden of een coax- kabel met twee mannelijke stekkers, het materiaal moet betrouwbaar zijn. Natuurlijk wil je geen breuk in je kabel en wil je een optimale signaaloverdracht. Bij BCC vind je wat je nodig hebt op het gebied van kabels en stekkers.


Bekijk online het Multimedia-assortiment van Action op Action. Een aux kabel is bij uitstek een audio kabel die gebruikt wordt voor hoofdtelefoons, headsets en andere toepassingen. Een 4-polig Jack kabel kunt u tevens gebruiken om een videosignaal te versturen. Deze kabels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. En mocht je er niet uitkomen, dan helpen onze medewerkers je graag verder!


Ook kabel accessoires zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Aan de andere kant brengt een langere kabel ook al snel een nadeel met zich mee dat de meeste mensen zich na even nadenken wel voor zullen kunnen stellen. Wanneer de kabel langer is dient het signaal namelijk over een langere afstand te worden verzonden en zal de kwaliteit over het algemeen sneller afnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts